Do boje o tělocvičny v Pokémon GO se nyní zapojí i noví hráči

Niantic neustále pracují na vylepšování populární hry Pokémon GO. Díky tomu se do vylepšování tělocvičen mohou konečně zapojit i noví hráči na nižších úrovních. Tím ale výčet novinek nekončí.

Pokémon GO

Noví hráči vždy naráželi na velikou překážku – nízký level jejich pokémonů jim nedovolil skutečně soupeřit v tělocvičnách, nebo alespoň trénovat v tělocvičnách vlastního týmu. Poslední aktualizace však tento systém lehce upravuje a hráči na nižších úrovních se mohou do boje o tělocvičny zapojit. Možná neporazíte ta nejlépe střežená místa, ale můžete pomoci zlepšit obranu tělocvičen, které má váš tým v držení.

Místo jednoho pokémona si jich do tréninku v tělocvičně vezmete rovnou šest. Síla pokémona, proti kterému trénujete, bude navíc snížena, aby se vyrovnal vašim možnostem.

TIP: Recenze Pokémon GO – V ten pravý okamžik

Mezi dalšími úpravami naleznete „Catch Bonus“, díky kterému můžete získat bonus při chytání více pokémonů jednoho typu. Obrazovka s vajíčky a inkubátory nyní nepotřebuje ručně otevírat a zavírat, abyste viděli o kolik jste v líhnutí pokročili – nově se obnovuje sama. V neposlední řadě byly zkráceny některé dříve zdlouhavé evoluční animace.

Pakliže využíváte náramek Pokémon GO Plus, do hry přibyla nabídka, ve které si vyberete z několika způsobů upozorňování. Ve výchozím nastavení ovšem zůstává upozornění jak na PokéStopy, tak blízké pokémony. Pokud jste na vycházce se svým „buddy“ pokémonem, můžete si vypnout upozornění a jen načítat ušlou vzdálenost.

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: pokemongo.nianticlabs.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze