Den matek se blíží! Kterými dárky zaručeně uděláte radost?

Den matek se blíží! Kterými dárky zaručeně uděláte radost?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Udělejte radost stylovým chytrým dárkem
  • Je libo sluchátka ve tvaru rtěnky, telefon, který mění barvu, nebo ohebné véčko?

Mezinárodně uznávaný svátek Den matek je za rohem, a pokud sháníte dárek na poslední chvíli, může vám vytáhnout trn z paty náš výběr chytrých produktů, které zaručeně potěší. Níže najdete výčet zařízení, která podle našich zkušeností potěší všechny ženy – mladší i starší, více i méně technicky založené.

Huawei FreeBuds Lipstick

Evergreen v podobě bezdrátových sluchátek je sázkou na jistotu, málokdy se však na trhu setkáme s opravdu stylovým modelem zaměřeným vyloženě na dámy. Stereotyp, že sluchátka jsou zpravidla nudná, boří Huawei FreeBuds Lipstick, která se nedávno ocitla v redakčním testu. Sluchátka se ukrývají ve stylovém pouzdro připomínajícím rtěnku. Na uživatelky osvědčená pecková konstrukce s dlouhými nožičkami, zvýšená odolnost IPX4 či podpora aktivního potlačení hluku.

Vivo V23

Velmi stylovým dárkem ke Dni matek může být také smartphone Vivo V23, jehož záda mění barvu podle dopadajících slunečních paprsků (reaguje na jakékoliv UV světlo). V kombinaci se zlatými kovovými rámečky a nízkou hmotností navíc vypadá telefon velmi hodnotně. Neméně potěší dvojice selfie kamerek, kdy hlavní 50Mpx fotoaparát nabízí automatické ostření a 8Mpx ultraširokoúhlý objektiv se chlubí rozsahem 105 stupňů.

Dyson Supersonic

Pokud chcete dárkem opravdu překvapit, dejte šanci prémiovému fénu Dyson Supersonic, jehož recenzi najdete na fzone.cz. Kromě extrémně vysokého výkonu zaujme především řadou propracovaných nástavců k vytvoření různých účesů, kvalitním dílenským zpracováním a snadnou manipulací.

Huawei Watch GT3 (42mm)

Chytré hodinky od Huawei v 42mm dámském provedení bodují především elegantním designem, skvěle čitelným AMOLED displejem a dlouhou výdrží. Na uživatelky čeká rovněž pokročilý sportovní monitoring s možností propojení přidružené aplikace Huawei Zdraví s hrudním pásem. Samozřejmostí je také důležitý monitoring kvality spánku či okysličení krve.

Samsung Galaxy Z Flip3

Pro dámy, které holdují inovativním technologiím, je zde stylové véčko Galaxy Z Flip3. Nejnovější generace ohebných telefonů z dílny výrobce Samsung disponuje zvýšenou odolností IPX7, ohebným 120Hz Super AMOLED panelem s jemným rozlišením či podporou bezdrátového nabíjení. Telefon zaujme rovněž milovníky selfies, jejichž náhled si lze prohlédnout ve vnějším 1,9" displeji.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze