Děkujeme! Na YouTube nás odebírá 50 tisíc z vás

1

Náš YouTube kanál mobilenet.cz překonal významnou metu, a to vysokých 50 tisíc odběratelů. Zároveň jsme překonali i 36 milionů zhlédnutí všech našich videí, kterých je už přes 1 500. To vše jen díky vám.

50 tisíc odběratelů, 36 milionů zhlédnutí, to jsou na české poměry už opravdu vysoká čísla. A my vám za ně děkujeme. Zároveň jsme nedávno oslavili 6leté výročí fungování našeho YouTube kanálu. Děkujeme všem za důvěru a zároveň tento milník považujeme za důležitý závazek do budoucna tak, abychom pro vás přinášeli ještě kvalitnější a zajímavější recenze, pohledy z veletrhů i díly zajímavých seriálů. Rovněž děkujeme za zpětnou vazbu, kterou nám pod každým videem dáváte. Ne vždy můžeme na vaše dotazy reagovat, ale čteme vše.

YouTube mobielenet.cz

Za dobu fungování našeho YouTube kanálu jste si mohli kromě četných videorecenzí přístrojů nebo i aplikací a her, zvyknout nejen na naše první pohledy na novinky z celého světa, ale také na četné seriály. Mezi nimi například populární Retro, ve kterém se zabýváme slavnými telefony dob dávno minulých, FreeBox, ve kterém vám každý týden doporučujeme hry zdarma nebo samozřejmě náš mobilecast, ve kterém komentujeme aktuální dění v oblasti technologií. Nově se můžete na mobilenet.cz setkat také se seriálem Auta a mobily.

Zajímá vás, jaká jsou naše historicky nejsledovanější a nejúspěšnější videa se stovkami tisíc zhlédnutí? Možná vás to překvapí. Kompletní seznam těch nejúspěšnějších naleznete opět na našem YouTube kanále.

Kdo z vás ještě v odběrech nemá YouTube mobilenet.cz, může tak učinit na našem YouTube profilu.