Buďte redakci mobilenet.cz blíže a čerpejte skvělé výhody

14
Buďte redakci mobilenet.cz blíže a čerpejte skvělé výhody
  • mobilenet.cz je tu s vámi již téměř 15 let a nyní se můžete stát jeho speciálními fanoušky s množstvím výhod a zajímavých bonusů
  • K jejich zpřístupnění postačí, když se stanete členy našeho placeného členství na YouTube
  • Můžete rozhodovat o pořadí recenzí, získat slevy na produkty našich partnerů a neochudíme vás ani o pravidelný pohled do zákulisí redakce mobilenet.cz

Server mobilenet.cz je tu s vámi již téměř 15 let. Zdá se to neuvěřitelné, že? Nešlo by to bez vás, nešlo by to bez nás. Za vaši přízeň vám mnohokrát děkujeme a vzhledem k tomu, že pro vás stále chystáme něco nového, i tentokrát pro vás jednu novinku přinášíme. Můžete nás podpořit v rámci našeho YouTube kanálu mobilenet.cz, kde pro vás pravidelně chystáme recenze, první dojmy a další videa, kupříkladu ta z veletrhů.

image/svg+xml PŘIDEJTE SE

A o co že vlastně jde? Za malý poplatek 29 Kč měsíčně můžete mobilenet.cz podpořit v jeho další cestě a navíc získáte přístup ke speciální sekci bonusů a odměn, jako poděkování pro vás. Chcete mít přístup k některým videím pár dnů před premiérou? Není problém! Chcete rozhodovat o pořadí plánovaných recenzí? Rádi vám vyhovíme. Máte rádi slevy a akce? My také a rádi se o ně s vámi podělíme.

Staňte se členem klubu mobilenet.cz a získejte exkluzivní výhody

Výhody placeného členství

  1. Podpoříte mobilenet.cz, který máte rádi – vzájemná pomoc je přeci fér, co myslíte?
  2. Získáte pravidelný pohled do zákulisí naší redakce – dozvíte se více o redaktorech serveru mobilenet.cz, o našich prostorách, do budoucna si budete moci jednotlivé redaktory vyzpovídat.
  3. Dřívější pohled na plánovaný videoobsah – nechcete čekat na nedělní recenzi? Nevadí, když budete chtít, můžete si ji pustit už třeba v pátek.
  4. Speciální slevy a akce – máte rádi slevy a akce, stejně jako my? Pravidelně se můžete těšit na exkluzivní nabídky, první již v průběhu srpna
  5. Přednostní výběr – můžete si vybrat, jakou recenzi chcete upřednostnit a mít ji tak on-line dříve, rádi se vám přizpůsobíme.

V rámci samotného členství získáte také speciální odznaky a emotikony. No, co bychom vás napínali, nebude chybět ani Martinův vyhlášený bicák!

Tohle je samozřejmě jen začátek. Pokud se vám bude naše tvorba líbit, v blízké budoucnosti se můžete těšit na další speciální obsah a výhody.

Diskuze ke článku
Zdenek Mach
Zdenek Mach
Naposledy upraveno: 21. 8. 2019 16:09
Těch 15 let vás sleduji. Přeji hodně dalších úspěšných let a spoustu předplatitelů
Ondra
Nelhali, bicák tam je..Máte to tam borci, ať se daří i další roky!
xD
Cenim cenu 29,90!
A né jak ostatní youtubeři 90Kč 200, 300 ,500 ,600 ,1200 hrůza..
Blue Cunt
I can FAP 2 dat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze