Děkujeme! Více než 120 tisíc z vás odebírá mobilenet.cz na YouTube

2
Děkujeme! Více než 120 tisíc z vás odebírá mobilenet.cz na YouTube
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Díky vám, našim divákům, jsme překonali metu 120 tisíc odběratelů na YouTube
  • Počet zhlédnutí již značně převýšil 80 miliónů
  • Videa pro vás připravujeme již více než 10 let

YouTube kanál mobilenet.cz stabilně a rychle roste. Aktuálně jsme díky vám, našim divákům, pokořili hranici 120 tisíc odběratelů. Aktuálně (14. 1. 2019 ve 14:00) jich máme 120 165. Současně můžeme vypíchnout i téměř 83 miliónů zhlédnutí všech našich videí. Pokud nás ještě neodebíráte na YouTube a nechcete, aby vám unikly nejnovější mobilecasty, recenze her, telefonů, tabletů, wearables, a spoustu dalších zajímavých videí, určitě si nás přidejte do odběrů.

Mobilenet.cz

Zajímá vás, jaká jsou naše historicky nejsledovanější a nejúspěšnější videa se stovkami tisíc zhlédnutí? Možná vás to překvapí. Kompletní seznam těch nejúspěšnějších naleznete opět na našem YouTube kanále. Ta nejsledovanější videa roku 2018 jsme vám pak představili nedávno.

Jste na sociálních sítích jako doma? Přidejte si nás! S mobilenet.cz jsme pravidelně aktivní na FacebookuTwitteru nebo Instagramu.

Roste i náš automobilový web fDrive.cz

fDrive.cz

Pokud vás zajímají technologické novinky kolem automobilů a cestování, určitě byste neměli minout náš web fDrive.cz a jeho YouTube kanál s testy a zajímavostmi z oblasti elektromobilů, hybridů a technologií v autech.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Ta videa bych delal lepe. Nejste tak dokonali jako ja.
Zdenek
Vaše video recenze pravidelně sleduji. Skvělá práce. Jen tak dál. A děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze