Další #mobileDrink je již za dveřmi, přihlaste se předběžně nyní!

5
Další #mobileDrink je již za dveřmi, přihlaste se předběžně nyní!
Fotografie: mobilenet.cz
  • Další setkání s fanoušky mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích proběhne ve čtvrtek 26. září v Praze
  • Setkejte se s redaktory mobilenet.cz a pracovníky Vodafone, vyzkoušíte si nejnovější telefony včetně žhavých novinek od Samsungu, Huawei, Applu, Honoru a mnohých dalších
  • Přihlaste se předběžně v tomto článku, ostré přihlašování spustíme během následujících dnů

Již 26. září pořádáme ve spolupráci s Vodafonem #mobileDrink 14 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Tentokrát uděláme radost našim fanouškům a příznivcům v Praze. A co bude na programu tentokrát? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za našimi weby mobilenet.cz, fZone.cz nebo fDrive.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, wearables a dozvědět se něco zajímavého.

Třináctý #mobileDrink se konal v úžasném prostoru Petrof galerie a kavárny, budově, která získala i ocenění krajská stavba roku.

Partnerem události je kromě Vodafonu tradičně již také Samsung, Honor a Huawei a na místě si budete moci vyzkoušet nejen nové telefony, tablety, nebo wearables. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše jako obvykle proběhne v uvolněném neformálním duchu.

Místo a čas konání #mobileDrink 14

KDY: ve čtvrtek 26. září ve večerních hodinách
KDE: Praha (místo potvrdíme registrovaným členům)

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku!

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebudou nejnovější Samsungy, smartphony Sony, Huawei a Honor a chybět nebudou ani iPhony.

Co můžete na #mobileDrinku vyhrát?

V zajímavých soutěžích budete moci vyhrát atraktivní ceny, které do soutěže věnovali partneři. Podrobnosti si ale necháme pro sebe a bude to pro vás, jak doufáme, příjemné překvapení.

Nyní spouštíme předběžné přihlašování. Předběžně přihlášení pak v předstihu obdrží e-mail s přesným termínem zahájením ostrého přihlašování a budou tak mít výhodu. Kapacita mobileDrinku je totiž i tentokrát omezená, do prostoru se vejde 50 fanoušků a čtenářů. A pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář pro předběžné přihlášení na #mobileDrink 14 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neuteče! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Registrujte se také do našeho newsletteru!