Čtyřjádrové HTC Edge dostalo nový název (aktualizace)

4

Před koncem minulého roku jsme se zmínili o úniku nové vlajkové lodi výrobce HTC, přístroji Edge, který se má pochlubit čtyřjádrovým procesorem, 8 MPx fotoaparátem a pravděpodobně i operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Nyní se dozvídáme, že Edge mění kódové jméno.

HTC Endeavor s novým jménem - aktualizováno 16.2.2012

Neuplynul ještě ani měsíc a dočkali jsme se potvrzení faktu, o kterém jsme vtipkovali v předchozí novince. Nadcházející čtyřjádrový gigant HTC Edge, který nedávno změnil oficiální jméno na HTC Endeavor podstupuje další přejmenování. Společnost se tentokrát rozhodla pro označení HTC One X, které už se podle všeho zdá být stabilní a doufejme, že nám vydrží do výstavy MWC, kde má být přístroj poprvé odhalen.

Aby toho nebylo málo, rozhodlo se HTC rozmáchnout a přejmenovat rovnou další model. Ten byl do dnešní doby znám jako dvoujádrový HTC Ville a od dnešního dne ponese jméno HTC One S. Oba přístroje mají odstartovat novou řadu "One", která bude na konci podtitulu měnit písmena v závislosti na přístroji. One X tedy zastoupí nejvyšší třídu a má se stát vlajkovou lodí výrobce. One S naopak bude patřit do třídy mainstreamové.

Původní informace z 19.1.2012

Interní jména, která se používají pro rozpoznání přístrojů (především, pokud v rozličných regionech používají jiné názvy) se mění opravdu zřídka. HTC ale podle všeho chce nabudit uživatele před tím, než HTC Edge představí na výstavě MWC a my jsme se tak dočkali změny interního jména.

HTC Edge se tak nadále bude jmenovat HTC Endeavor, ať byl důvod jakýkoliv. Mnohem vtipnější však je to, že se stále jedná o interní název a na trh tak přístroj dost možná půjde s úplně jiným jménem. Prozatím se spekuluje o HTC Supreme.

Přístroj prozatím láká na velmi zajímavé specifikace, kde nechybí čtyřjádrový procesor Tegra 3, 1 GB RAM, 8 MPx fotoaparát a HD displej s úhlopříčkou 4,7 palce. Doufáme, že nám HTC nezamotá hlavu ještě více a nakonec nezjistíme, že má připravované HTC názvů pět.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
AndroidMichal
Ten by mohl stát nad 15.000 ...
Michal
Keď to bude mať super amoled, tak ešte porozmýšľam. Inak si počkám na Galaxy S III.
Milhi
Šílenost ty vnitřnosti do''telefonu'' :D. Cena okolo 20 000Kč
David B.
Mohl by dostat 16 Mpx foťák co má HTC Titan II...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze