HTC v Barceloně představí modely One V, One X, One XL a One S

1

Zdá se, že HTC chystá útok zbrusu novou řadou smartphonů, pokud můžeme věřit některým zdrojům serveru Pocket-lint. O modelech One X a One S jsme mluvili již dříve, ale jsou tu i další, tajemnější modely.

O modelech HTC One X (původně HTC Edge a Endeavor) a HTC One S (původně HTC Ville) prakticky nemá cenu mluvit, protože se jedná o modely, o kterých uniklo mnoho informací a je takřka jisté, že se jich za týden v Barceloně dočkáme. Mnohem zajímavější jsou další dva přístroje, převedené do třídy „One“.

Prvním je HTC One V, který má být podle některých informací následovníkem skvělého HTC Desire S. Nejmenované zdroje tvrdí, že by mohl přinést uživateli procesor s taktem 1 GHz, 1 GB RAM, operační systém Ice Cream Sandwich, displej s úhlopříčkou 3,7 palce a 5 Mpx fotoaparát. Překvapivě podobné specifikace nám dříve odhalil HTC Primo (až na tu paměť tedy), z čehož můžeme usoudit, že se jedná o jeden a tentýž přístroj.

Zleva HTC One X, HTC One S a HTC One V.

Nakonec se v éteru objevil i HTC One XL, o kterém však nevíme vůbec nic kromě jména. Z toho lze odvodit velmi velký displej. Zda se i tento tajemný model opravdu představí v Barceloně, nevíme. Vypadá to ale na zcela novou řadu výrobce HTC, která v sobě bude kombinovat jak high-endy (HTC One X), tak mainstream (HTC One S a One V). Rozhodně je na co se těšit.

Zdroje: pocket-lint.com, mobile-review.com