Čtvrtý iPhone SE může být hit, prý nabídne i Dynamic Island

5
Čtvrtý iPhone SE může být hit, prý nabídne i Dynamic Island
Fotografie: Apple
  • Podle leakstera by mohl sdílet design s iPhony řady 16
  • Vybaven má být stále jediným fotoaparátem na zadní straně

Server gsmarena.com upozornil na zprávu leakstera Majin Bu ze sociální sítě X. Podle něj řada iPhone SE nakonec nemusí být „mrtvá“, jak se dle absence spekulací o čtvrté generaci může zdát. Zpočátku roku 2023 se sice mluvilo o tom, že Apple s vývojem nejdostupnější řady skončil, na druhou stranu jsme ale již dříve četli zprávy o tom, že je premiéra další generace připravována právě až na letošek.


Podle nejnovější fámy má být údajně připravovaný Apple iPhone SE vybaven prvkem Dynamic Island a nejrůznějšími funkcemi, které se poprvé objevily v iPhonech 14 Pro a iPhone 14 Pro Max. Dynamic Island samozřejmě mají i letošní iPhony a inspirovat se už nechali nepřekvapivě i výrobci smartphonů s operačním systémem Android, jako je například Realme. Funkce Dynamic Island je ale tak populární, že se v obchodě Google Play objevily i její napodobeniny pro Android.

Vyzkoušeli jsme Dynamic Island na Android telefonu. Proč byste jeho instalaci měli zvážit?

A co víme o údajně připravovaném iPhonu SE ještě? Patrně bude stále vybaven jen jedním zadním fotoaparátem a převezme moderní design iPhonů, který by měl sdílet s řadou iPhone 16. Rozměrově by přitom měl být iPhone SE podobný modelu Xr z roku 2018.

Sám zdroj spekulací nicméně vyzývá k obezřetnosti ohledně toho, zda se spekulace potvrdí. Současně je ale pravda, že Apple v posledních letech představil každé dva roky jeden nový model SE a ten nejnovější se datuje do března 2022, což by mimochodem mohlo znamenat velmi blízkou premiéru čtvrté generace, která by však vzhledem k tomu, že nedochází k žádným větším únikům, byla překvapením.

Diskuze ke článku
Jaroslav Hronek
Jaroslav Hronek
To už na tom displeji moc místa nezbyde. A to nemluvím o tom, že pro mě je to hnus
Ben Ben
Ben Ben
Hehe. Jen jeden foťák. No aspoň se ti s dvěma foťákama nebudou cítit jako ty největší socky v Apple sortě. Má to Apple hezky odstupňované aby se hned mezi sebou poznali jak na tom kdo je 😁
Martin Prokop
Martin Prokop
Hit to bude jako předchozí SE. Význam je pro lidi co musi za každou cenu mit iP , ale funkčně na něj nedosáhnou. Ono technickým specifikacím se smějí i velké zastánci "dospělých" iP.

Rozhodně se neda očekávat že to bude levnější a o tolik protože Apple si nebude kazit portfólio.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze