Corning na CES 2012 ukáže další generaci sklíčka Gorilla Glass

2

Firma Corning na blížícím se americkém veletrhu spotřební elektroniky CES 2012 představí další generaci superodolného ochranného sklíčka displejů Gorilla Glass 2.

Tip: přečtěte si také článek - Galaxy Nexus nemá Gorilla Glass, stejně jako Nexus S

Téměř každý výrobce mobilních telefonů osazuje nejvybavenější model ze svého portfolia kromě dvoujádrového procesoru nebo fotoaparátu s vysokým rozlišením také odolným sklíčkem, a to nejčastěji typem Gorilla Glass od firmy Corning. Firma je na toto ochranné sklíčko opravdu velmi hrdá. A právem. Vydrží totiž mnohem více, než jen prosté zastrčení telefonu do kapsy spolu s ostrými předměty typu klíčů. Dokáže například odolat i velmi vysokému váhovému zatížení.

Gorilla Glass od Corning je aktuálně nejlepší možnou ochranou pro displeje vašich mobilů

Výzkumné oddělení firmy ale pracuje na plné obrátky a jeho odborníci se snaží vymyslet ještě lepší a efektivnější ochranu displejů nejen mobilních telefonů, ale třeba také notebooků, MP4 přehrávačů, tabletů a mnoha dalších hi-tech hraček. Plody své práce Corning představí na veletrhu CES 2012 v Las Vegas, kde bude mít vlastní stánek. Hlavním prvkem celé expozice bude představení a prezentace druhé generace oblíbeného sklíčka s označením Gorilla Glass 2. Kromě něj ale Corning představí i další možnosti ochrany displejů třeba včetně aplikace na velkoformátové plochy. Tisková konference Corning k jeho představení se bude konat v pondělí 9. ledna. O všem, co firma představí, vás budeme informovat.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
dotaz
Slyšel jsem že to nové sklo od Corningu obsahuje nový Galaxy Nexus je to pravda? a jak moc je lepší než staré dobré Gorrila díkec..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze