Co je nového v iOS 14? Vyzkoušeli jsme obraz v obraze i vylepšené widgety

Včetně videa
Co je nového v iOS 14? Vyzkoušeli jsme obraz v obraze i vylepšené widgety
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Otestovali jsme knihovnu aplikací, nový překladač nebo funkci Picture in Picture
  • iOS 14 přináší celkem přes 190 nových funkcí a vylepšení

Pokud jste majiteli iPhonu, nebo vás jen zajímá svět mobilních technologií, jistě vám neuniklo představení nového operačního systému iOS 14, který přináší hned několik užitečných vylepšení. V našem videu jsme se rozhodli vám ukázat ty nejzajímavější novinky, jako je knihovna aplikací, nové widgety nebo funkce obraz v obraze.

Vyzkoušeli jsme betu iOS 14

Z dalších novinek, které rozhodně stojí za zmínku, nás zaujala funkce Car Key, o které jsme vás informovali na fdrive.cz, možnost změnit defaultní internetový prohlížeč, respektive e-mailový klient nebo chytré přepínání mezi zdroji signálu při poslechu s AirPods. Kompletní seznam všech 191 nových funkcí si můžete prohlédnout přímo na stránkách společnosti Apple.

Diskuze ke článku
Covername
Fuuuuj... kopírka Androidu. To si fakt nedokážou vymyslet cokoliv svého? Tohle pomalé kopírování můžou vzdát a nahrát tam Android...😂
Ing. Anton
Apple zvladol widgety dokonale. System sa ani s nimi na rozdiel od droidu nespomaluje. Ono apple dopomaha aj to ze ma tzv desktop class cpu. A to myslim ze uz od A7, tz ze cpu je konkurencie schopne aj desktopovemu cpu tej doby v ktorom je vydane. Android pouziva hlavne malu cache, na cipy nedava ani tolko kremiku, tj jeho cipy su mensie a tym padom menej vykonne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze