Apple dnes vydá nejnovější iOS 13. Dostane se i na váš iPhone?

9
Apple dnes vydá nejnovější iOS 13. Dostane se i na váš iPhone?
  • Apple dnes večer vypustí nejnovější verzi iOS
  • Aktualizaci může vyhlížet 11 iPhonů

V minulém týdnu Apple představil nové iPhony 11, které jsou již samozřejmě vybaveny nejnovějším iOS 13. K finální verzi tohoto systému se však dostanou dříve majitelé starších kousků, neboť prodej nových iPhonů startuje až zítra. Jenže již dnes večer, konkrétně v 19:00 středoevropského letního času, Apple vypustí celosvětově aktualizační balíček na iOS 13.

Přehled zařízení, kterých se update týká, naleznete níže. Za vypíchnutí stojí fakt, že se nejnovější verze iOS dostane i na 4 roky staré iPhony 6s a 6s Plus. Dojde také na nepatrně mladší iPhone SE.

Jaké iPhony se dočkají iOS 13?

Diskuze ke článku
DR
Pred měsícem jsem to testoval v bata verzi a musím říct, že se ted bojim na nej prejit oficialne. Chova se to naptrosto stejne, jak se chovala slavna 11tka, kdy dochazelo k zahrivan itelefonu, vybijeni baterie a degradovani baterie. Vse bylo testovano na iPhone SE. Takze az mi nekdo napise, ze to funguje bajecne, tak do toho pujdu. Jinak samozrejme se to da vratit zpet na 12.4 (pokud uz neprestali system podepisovat), ale je s tim strasne prace a prijdete o moznost automatickeho zalohovani, protoze na icloudu uz je stopa po 13tce.
Alabama
Pecka ...funguje super a skvele funkcie ! Iphone 8 plus
Haha
Bude mít IPhone 6 ještě vůbec aktualizace softwaru? Když už IOS 13 na něj nejde?
Martina
Nevím proč ale od aktualizování na iOS 13 mi na instagramu nejde u žádných příběhů zvuk. Nemáte s tím někdo zkušenost? (iPhone 7)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze