Chytré hodinky iWatch od Applu by se mohly objevit na podzim

19

Apple si stále více nechává ujet vlak s nositelnou elektronikou. Po řadě měsíců spekulací a odkladů to podle posledních informací nicméně vypadá, že jsou jeho chytré hodinky konečně na spadnutí. Jejich výroba již měla začít a jejich představení a uvedení na trh by se měli zákazníci dočkat v druhé polovině roku, pravděpodobně na podzim.

Podle serveru The China Times, začal již Apple se svými partnery z řad dodavatelských firem s výrobou různých variant iWatch. Přesné datum ani měsíc není známo, ale nejvíc se spekuluje o třetím čtvrtletí. Je však otázkou, zda se v konkurenci hodinek s Android Wear, jako jsou LG G Watch a Motorola Moto 360, a Samsung Gear 2 a Gear 2 Neo s operačním systémem Tizen chytne.

Fanouškovské koncepty iWatch

Zajímavá novinka se pak týká i samotné konstrukce hodinek, která by mohla Applu poskytnout jistou konkurenční výhodu. Podle této zprávy Apple využije nový systém SiP (system-in-package), který umožňuje sloučit různé senzory do jednoho čipového modulu, místo tradičních desek s plošnými spoji. To umožní dosáhnout skutečně kompaktního designu.

TIP: Apple Healthbook pro iOS 8: komplexní správce vašeho zdraví

Zdá se přitom pravděpodobné, že informace z různých biometrických senzorů hodinek, které budou sledovat tělesné funkce nositele, budou nabízet výstup v nové aplikaci Healthbook, jež by měla být součástí připravované nové verze operačního systému iOS 8.

Zdroje: chinatimes.com, pocketnow.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
jarda
Apple si rozhodne zadny vlak nenechava ujet.To co se zatim objevuje v prodeji jsou jen trapne pokusy udelat neco co teprve predstavi Apple.Samsung to musi hodinky rozdavat zdarma ,aby to vubec nekdo chtel a ostatni maji tak marginalni prodeje ,ze to nestoji ani za rec.
Apple si rozjede svuj vlastni vlak a ostatni ho zase budou dohanet .
Olaf
stejna situace jako se Smartphony. V dobe kdy mel vyjit prvni iPhone sem si koupil "iPhone killera" HTC P3450, ktery vysel o par mesicu drive/pozdeji uz nevim. Byl jsem Apple hater, vsude sem vyrvaval, ze iPhone je jen predrazenej kram. To bylo na zacatku roku 2008 ??

No a rozdil mezi tim HTC a iPhonem byl jako mezi hovnem (HTC) a zlatym prstenem (iPhone). I kdyz cenove vysly +/- stejne. To HTC sem koupil za 14 tis.

V obchode cumel jak puk na ten iPhone a to moje HTC mi najednou prislo jako totalni sr@cka. iPone jej o nekolik trid prekonaval ve vsem - uzasny kapacitni displej, zadny stylus, jak to bylo rychle, zadne sekani rotace displeje, lepsi fotak, aplikace upraveny pro ovladani dotykem (ne stylusem) - iTunes a vubec iPhone byl 1000x hezci

Neco podobneho bude i s temi hodinkami
anonim
Apple za něco s tál, když ještě neokrádal lidi o kvanta peněz za průměrné výrobky. Nemusíte házet všechny androidy do jednoho pytle, když jste viděli jen nějakej samšunt, kterej je na tom s optimalizací hodně blbě.
Z.i.i.
Souhlasim...Apple rozhodne rozjede svuj vlak a ikdyz je to mnohem pozdeji nez ostatni,verim,ze to udelaj kvalitne a ostatni,kteri se v tom placaji pujdou pak podle apple.Andoid neni spatny,je hodne otevreny,ale prave v tom to je..muze si ho dovolit kazdy.Kdo chce opravdovou kvalitu,pak sahne po applu..Nikdy nikdo nemuze rict,ze ma Apple spatne a nekvalitne zpracovane pristroje jedine zakomplexovani a tupi androidi,co iphone nedrzeli nikdy v ruce!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze