Soutěž o chytré hodinky Samsung Galaxy Gear

1

Naše velká podzimní soutěžní smršť pokračuje, tentokrát od nás můžete získat chytré hodinky Samsung Galaxy Gear, které obsahují kromě displeje a mnoha chytrých funkcí i fotoaparát a lze s nimi též telefonovat. Zkuste své štěstí v naší nejnovější soutěži!

Samsung Galaxy Gear soutěž

Chytré hodinky začínají být novým fenoménem a my vám nyní ve spolupráci s oficiálním e-shopem Samsung přinášíme možnost jedny takové vyhrát. Cenou, kterou si můžete ze soutěže odnést, jsou totiž chytré hodinky Samsung Galaxy Gear.

„Ceny do soutěže věnoval oficiální e-Shop SAMSUNG. Skvělou novinkou oficiálního e-Shopu SAMSUNG je možnost vrácení zboží po Vánocích. Tato služba Vás 100% ochrání před nevhodným dárkem pod stromeček! Kde letos koupíte mobil SAMSUNG Vy?“

Co můžete vyhrát?

Pozor: každý soutěžící vyhrává - všichni účastníci obdrží slevu 10% na nákup zboží na oficiálním eShopu SAMSUNG (slevu zašle účastníkům oficiální e-Shop SAMSUNG po skončení soutěže).

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí vyjádřit svůj názor na vaši oblíbenou barevnou variantu hodinek (správná odpověď pochopitelně neexistuje, jedná se jen o váš názor) a v druhé, tipovací otázce uhádnout co nejpřesněji počet balení Samsung Galaxy Tab 3 Kids na obrázku.

Soutěž probíhá od 11. 11. - 17. 11. 2013. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky