Původní chytré hodinky Samsung Galaxy Gear se dočkaly Tizenu

3

Původní chytré hodinky Samsung Galaxy Gear se nyní dočkaly oficiálního updatu na systém Tizen. Ten nahrazuje systém Android a Samsung se tak osvobozuje a vyvíjí svůj vlastní systém pro chytré hodinky. Uživatel by však neměl najít žádné rozdíly v uživatelském rozhraní, ale spíše v přidaných funkcích.

Samsung Galaxy Gear, chytré hodinky od Samsungu, nyní dostávají aktualizaci na systém Tizen. Ten kompletně nahradí původní Android, ale prostředí hodinek by mělo zůstat prakticky stejné. Co se změní, je fungování systému a aplikace, které na hodinkách poběží. Prakticky se vám ze Samsungu Galaxy Gear stanou novější Gear 2, nebo Gear 2 Neo, kromě funkcí, které vyžadují speciální hardware, jako je monitor srdečního tepu.

Hodinky Galaxy Gear se dočkaly nového systému.

V nové aktualizaci bychom se měli dočkat lepší výdrže na baterii a funkcí, jako je samostatný přehrávač hudby,s možností ukládat hudbu do vnitřní paměti zařízení, poklepová gesta, zvukové ovládání fotoaparátu a další. Update je zatím dostupný pouze přes software Kies, nebo po nahrání a nainstalování firmwaru ruční cestou.

Pozor: Pokud hodláte hodinky na nový systém aktualizovat, zálohujte si vaše soubory, jelikož update všechna data kompletně vymaže. Stejně tak některé aplikace 3. strany nemusí fungovat, dokud je vývojáři neupraví pro systém Tizen.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
chytre hidinky,
Ktere chysta Microsoft budou podporovany vsemi platformami -iOS a Android. Vydrzi 2 dny. Budou merit tep, atd.

Snad to MS nezabije cenou, cehoz se dost bojim

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze