Chystaný Samsung Galaxy A7 (2017) bude odolný proti vodě

13

Jihokorejský Samsung v letošním roce po dlouhých letech konečně uspořádal své portfólio. Pilířem jeho nabídky je i řada Galaxy A, která se tradičně dočká další generace. Velký model Galaxy A7 (2017) by měl mimo jiné lákat na zvýšenou odolnost.

Samsung logo

Řada Galaxy A platí za to lepší, co můžete v nabídce Samsungu nalézt. Nepřekvapí proto, že se u chystaného modelu Galaxy A7 (2017) očekává nasazení kovového rámu a skleněných ploch. Design by se tak mohl přiblížit vlajkovým lodím. Displej potěší všechny zastánce velkých úhlopříček, neboť nabídne 5,7 palců a Full HD rozlišení. O ochranu by se mělo starat sklíčko Gorilla Glass 4. O hardware se postará procesor Exynos 7880, 3GB operační paměť a 32GB úložiště.

TIP! Recenze Samsung Galaxy A5 (2016) – Zastíní i nejvyššího

Samsung Galaxy A7 (2017)
Pravděpodobné specifikace Samsungu Galaxy A7 (2017)

Chybět nebude ani čtečka otisků prstů a do řady A se prvně podívá také zvýšená odolnost proti vodě a prachu. Hlavní i čelní fotoaparát si v případě rozlišení nebudou mít co závidět, oba nabídnou 16 megapixelů. Samsung už také nasadí USB-C konektor, který se tak zřejmě stane běžnou výbavou většiny Samsungů v příštím roce. Existovat by měla také varianta s podporou dvou SIM karet. Poslední informace se týká baterie, jejíž kapacita dosáhne na 3 600 mAh. Prozatím není známé přesné datum představení, nicméně očekává se lednový termín.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Marduch
Ale vy, milí čeští uživatelé, budete jistě vděční alespoň za J7 2017 s autojasem :D
Petr Dvořák
Petr Dvořák
A zase přidáme desetinku palce. A pak zase. Kdo nejde s davem, ať si trhne. Prodáme mu kompakt 5,3 palce.
velké úhlopříčky
O velké úhlopříčce, by se dalo psát, kdyby měl displej 6 palců a víc. 5,7 palců je běžná velikost.
klídek
Koukám, že nového, kvalitního a kompaktního telefonu s úhlopříčkou max. 4,5 palce, se již asi nedočkám. Používat placku 5 palců a více, je pro mě čiré utrpení. Měl jsme jeden a snažil jsme se s tím sžít, ale prostě to nešlo. Je to těžké, blbě se to drží, obtěžuje to. Doma ještě dobrý, ale tahat se s tím venku? Na druhou stranu je na větším displeji práce s dokumenty apod. samozřejmě snazší. Zatím jsem si ale vždy celkem slušně vystačil s S4 mini.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze