Chystáme pro vás trička mobilenet.cz. Přihlaste se o ně nyní

14
Chystáme pro vás trička mobilenet.cz. Přihlaste se o ně nyní
Fotografie: mobilenet.cz
  • Zanedlouho zahájíme prodej triček mobilenet.cz
  • Máte možnost vyjádřit předběžný zájem o tričko a získat výhodnější zaváděcí cenu

Po představení nového loga mobilenet.cz a zbrusu nového designu webu je ten pravý čas přinést vám to, o co si už dlouho a poměrně intenzivně píšete. Zahajujeme výrobu triček mobilenet.cz s naším novým logem. Zjišťujeme nyní váš zájem pro první várku triček a vy máte nyní jedinečnou možnost vyjádřit svůj předběžný zájem o své tričko mobilenet.cz prostřednictvím formuláře níže. Vyplněním formuláře se k ničemu nezavazujete a tričko si ještě neobjednáváte.

Vyjádřením zájmu o tričko nyní si ale zajistíte jak dodání hned v první vlně, tak výhodnější zaváděcí cenu. Jakmile budeme mít trička skladem, budeme vás informovat jako první o jejich typech a cenách. V nejbližší době chystáme také výrobu triček fDrive.cz. A tričky to nekončí, těšit se můžete na spoustu dalších předmětů s logy vašich oblíbených magazínů mobilenet.cz, fDrive.cz nebo nearfield.cz.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Dobre som sa zasmial.
Tričká to hej ale to že v diskusiách už dva roky nefungujú notifikácie na odpovede to nikoho netrápi .... základná funkcia ktorá funguje všade len tu nie. Ale čo hlavne že bude mať niekto tričko za ktoré si zaplatí a ešte Vám bude robiť aj reklamu veď prečo nie ....
Ohněta
Pokud budou trička stejně nepřehledná jako nový web, tak potěš koště
ergo
Já bych vůbec neřešil trička, ale věci, které jsou opravdu důležité. Starý web byl super v tom, že se mi žlutou čarou zvýraznily nové diskuzní příspěvky. Tuhle věc jste zrušili. Chápete vůbec, jak moc si škodíte, když ze dne na den odstraníte oblíbenou věc? Veškerá radost z čtení Mobilenetu zmizela.
Petas
Tricka?? To jako vazne??? Nechcete zacit prodavat aj zmrlinu. Jako mam mit na sobe tricko s varim logem a delat vam reklamu, za kterou vy si zde nechate zaplatit a ja vam mam jeste za tricko platit. Nema to byt snad naopak??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze