Ochutnejte s námi staronový koktejl technologií, který namíchal Honor 8X Max

4× aktualizováno
Ochutnejte s námi staronový koktejl technologií, který namíchal Honor 8X Max
  • Honor 8X Max uniká na stránkách prodejce JD.com, poměr displeje k přední straně bude přesahovat 90 %
  • V šoku vás zanechá použitý microUSB konektor a mile potěší 3,5mm jack
  • Představení proběhne již 5. září 2018
  • Větší 8X Max bude mít displej o velikosti 7,12 palců

Aktualizováno 29. 8. 2018

Čínský obchod JD.com odhalil podobu většího Honoru 8X Max na oficiálních renderech. Rozměry zařízení mají činit 177,6 × 86,3 × 8,1 mm a hmotnost 210 gramů. Telefon bude nabízen ve třech variantách – modré, černé a červené.

Honor 8X Max

Možná vám stejně jako nám vstanou vlasy hrůzou z použitého microUSB portu na spodní straně telefonu. Náladu spraví alespoň přítomnost 3,5mm jack konektoru. Na fotografiích se dále potvrzuje, že telefon bude mít miniaturní výřez pro selfie kameru, zatímco reproduktor pro hovory bude umístěn ve vrchním rámečku. Navíc dokáže doplnit klasický hlasitý reproduktor a společně tak hrát v kvalitě Dolby Atmos.

Honor 8X Max

Honor se chlubí tím, poměr displeje k přední straně bude přesahovat 90 % a zařízení bude stejně veliké jako klasický 6,3palcový telefon. Vhod přijde i rychlé 18W nabíjení. Nejedná se sice o Huawei Super Charge, ale stále dokáže telefon za 10 minut dostatečně dobít na to, aby vydržel 40 minut používání.

JD.com odhaluje další informace jako například cenu za variantu se 4 GB RAM a 64 GB interního úložiště, která má v přepočtu činit přibližně 31 tisíc korun. Oficiální cena však ještě není oznámena a může se jednat jen o „nástřel“ obchodu.

Aktualizováno 27. 8. 2018

Honor přestal napínat, na čínské sociální siti Weibo oznámil datum představení Honoru 8X. Zároveň prozradil, že 8X bude mít i většího sourozence s názvem Honor 8X Max. U toho se můžeme těšit na displej o velikosti 7,12 palce, čímž překoná i Xiaomi Mi Max 3.

O dostatek výkonu se u Honoru 8X postará procesor Snapdragon 660, kterému sekunduje 4GB RAM. Dále bude mít dvě zadní kamery s rozlišením 16 + 2 Mpx a přední o rozlišení 8 Mpx ukrytou ve výřezu do véčka. Přístroji má dodávat energii baterie o velikosti 4 900 mAh.

Honor 8X screenshot unikle informace

Aktualizováno 23. 8. 2018

Na světlo světa se dostaly nové fotografie chystaného Honoru 8X. Nápadně bude svou čelní stranou připomínat další očekávané novinky, konkrétně řadu Mate 20 od Huawei. Velký displej bude doplněn malým výřezem.

Honor 8X

Aktualizováno 21. 8. 2018

Honor 8X se pomalu blíží. Naznačuje to únik oficiálního plakátu, který na novinku láká. Očekává se, že pod kapotou se bude nakonec nacházet procesor Kirin 710, 4GB RAM a 64GB interní paměť. Systémem bude Android 8.1 Oreo. Na zadní straně bude duální fotoaparát s 16+2 megapixely a čelní kamerka nabídne 8 megapixelů. Samotný displej bude protáhlý s rozlišením 2 244 × 1 080 pixelů.

Původní informace z 15. 8. 2018

Čínský certifikační úřad TENAA odhalil další chystanou novinku značky Honor. Jde o Honor 8X, který pravděpodobně zamíří do střední třídy. Tělo bude skleněné a na zadní straně si kromě vertikálně orientovaného fotoaparátu lze povšimnout čtečky otisků prstů. Pod kapotou by se měl nacházet procesor Snapdragon 636/660, avšak ve hře je i možnost, že výrobce na konec použije tradiční Kirin od Huawei. Chybět nemá podpora rychlého nabíjení.

Honor 8X

Pokud jste si prohlédli přiložené snímky, jistě jste si všimli, že čelní stranu z drtivé většiny zabírá displej. V jeho horní části se nachází výřez, který je však na poměry Honorů až nezvykle malý. Někomu může připomínat písmeno V a svou velikostí odkazuje například na Essential Phone. Svítá nám na lepší časy a bude obřím výřezům nakonec brzy konec? To ukáží až nejbližší měsíce.

Diskuze ke článku
Pepa Pepa
Pepa Pepa
Koukám - výřez inspirován pro změnu Oppo R17.
.....
Prosím Vás nemůžete si opravit ten titulek!?!?
To je vážně hrůza co za nespisovné patvary dokážete občas napsat!!!!!
Martin
31tisic určité ne spis 13tisic jaj.
Eedx
MicroUSB v roce 2018? To jako vazne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze