Honor spojuje síly s Qualcommem. V novinkách nasadí moderní Snapdragony

2
Honor spojuje síly s Qualcommem. V novinkách nasadí moderní Snapdragony
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Zbrusu nový Snapdragon 778G se objeví v Honoru 50
  • Procesory Snapdragon uvidíme i prémiové řadě Magic

Honor dnes potvrdil své strategické partnerství s Qualcommem, ze kterého pramení fakt, že se již brzy dočkáme novinek na poli mobilní elektroniky, které budou disponovat známými procesory Snapdragon. Potvrzeno již totiž bylo, že včera představený Snapdragon 778G bude nasazen v očekávaném Honoru 50. Navíc, i série Honor Magic je, včetně přicházející vlajkové lodi, vybavena čipsetem od Qualcommu.

„Jako globální technologická značka, Honor vybudoval silné portfolio partnerů z předních výrobců v odvětví, které potvrzuje i právě uzavřené partnerství se společností Qualcomm,“ uvedl George Zhao, CEO Honor Device Co. na summitu Qualcomm, Tech Day 21. května 2021 v Číně. „Vše, co bylo vyvinuto in-house společností Honor, je nyní také využito s platformou Snapdragon. Věříme, že tato spolupráce je perfektním základem pro naši vizi dodávat prémiové produkty a servis našim zákazníkům po celém světě,“ dodává George Zhao.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Tak jeste aby je spojil s Googlem...
Lukas Klima
Lukas Klima
Pěkné, škoda, že to nešlo dřív. Jenže to tam zase měli Emui, nebo jak se to psycho jmenovalo. Ale zase měli Google služby. Bez nich je to mimo Čínu neprodejné, i kdyby v tom byla i7.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze