Honor 10 nás oslnil novou zelenou barvou

Fotogalerie
5
Honor 10 nás oslnil novou zelenou barvou
  • Povedený Honor 10 si nyní můžete pořídit také v zelené variantě
  • Ta stále pracuje s lámáním světla, efektními odlesky a barevnými přechody

Do redakce nám dorazila nová varianta velmi povedeného telefonu Honor 10. Ten je sice vlajkovou lodí Honoru, ale svou cenou spadá spíše do střední třídy, kde ovšem svou výbavou vyčnívá nad konkurencí. Připomenout si určitě můžete naši recenzi.

A jaká ona nová barva je? Inu, zelená. Alespoň to tvrdí nálepka na obalu. Stejně jako ostatní verze i tato láme světlo tak, že vytváří zajímavé efekty a barevné přechody. Nikdy tak neuvidíte čistá záda, vždy se budou měnit ve světle modrou, černou nebo dokonce fialovou. Oproti starší modré variantě tak jistě nejde o žádnou dechberoucí změnu, ale své okolí takovým telefonem jistě stále uchvátíte.

Jak efekt vypadá se můžete pokusit vyčíst z našich fotografií. Ve skutečnosti jsou však barvy a odlesky neustále v pohybu a s každou nepatrnou změnou úhlu se mění. Naše verze měla vnitřní úložiště 128 GB, jinak uvnitř naleznete to samé, co u ostatních Honorů 10. Stále je to hezky vypadající přístroj s protáhlým displejem, úzkými rámečky a vykrojením displeje.

Diskuze ke článku
Milan Strnadel
Milan Strnadel
Mě Honor pokaždé oslní tím, jak taková kopie může dostávat tolik pozornosti.
Wert
Zdravím. Neví náhodou někdo zdali bude u nás k dispozici čínská verze 6/128 se slotem na SD kartu? Předem děkuji
Tom
Prej ne 6ram
Tom
To si počkej na honor 10Note a má bejt 6gb ram

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze