Chystá LG krále mobilů? F180 má přinést HD displej i 13Mpx foto

2

Na internet unikly specifikace pravděpodobně nejvybavenějšího smartphonu od LG pro tento rok. Model s kódovým označením F180 nabídne například výkonný čtyřjádrový procesor od Qualcommu, displej s HD rozlišením nebo baterii s vysokou kapacitou 2100 mAh.

Tip: přečtěte si také článek - LG připravuje čtyřjádrový Android s 10Mpx fotoaparátem

Před několika dny jsme vám přinesli informace o připravovaném LG s označením L9. Jeho celkem povedená výbava by měla mimo jiné zahrnovat třeba i 10 Mpx fotoaparát nebo kvalitnější provedení designu. Tento telefon by měl být jakousi menší evolucí aktuální vlajkové lodi LG - modelu Optimus 4X HD. Nyní se ale objevily další tajné zprávy o ještě o něco lépe vybaveném kousku, který by měl být na trh uveden později v tomto roce, pravděpodobně někdy v předvánočním období.

Aktuálně nejlepší telefony v nabídce jihokorejského výrobce LG

Novinka je zatím známá pod kódovým jménem F180. Podle papírových specifikací bych se ji nebál označit za nejlepší smartphone současnosti, kterými by daleko za sebou nechal i takové velikány jako je Samsung Galaxy S III nebo HTC One X. Velikostně už bychom ale mohli F180tku označit spíše za hybrid mezi tabletem a smartphonem než za čistokrevný smartphone. Nahrává tomu především displej, který by měl mít opravdu obří úhlopříčku rovných 5 palců s HD rozlišením 1280 × 720 pixelů. Zobrazovací technologií by měla být podle všeho IPS.

Výpočetní mozek nové vlajkové lodi jihokorejského výrobce je opravdu těžký kalibr. Mělo by se jednat SoC chipset Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064 známý též pod označením Krait se čtyřmi jádry taktovanými na 1,5 GHz a moderní architekturou Cortex-A15, která je mnohem efektivnější a zároveň také energeticky úspornější. SoC bude zahrnovat i novou generaci výkonného grafického akcelerátoru Adreno 320. Více než standardní je také porce operační paměti RAM, která byla stanovena na celé 2 GB.

LG F180 by se mělo zařadit do nové řady L-Style. Jeho výbava by kromě výše uvedených hlavních součástí měla obsahovat třeba operační systém Android 4.1 Jelly Bean, fotoaparát s rozlišením působivých 13 megapxielů, NFC čip pro bezkontaktní platby a přenos dat, širokopásmovou Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth verze 4.0 a také baterii s kapacitou 2100 mAh, která by teoreticky měla ultimátní hardware udržet na živu celkem slušnou dobu.

Co myslíte, obrátilo by takovéto zařízení skomírajícího jihokorejského výrobce opět k ziskovosti?

Zdroje: androidauthority.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Morous
Vypada to velmi nadejne. Kandidat na nejvybavenejsi mobil. Uvidime co z toho nakonec bude. Ackoli takovy Note2 .... No uvidime. :)
Radekh
No pokud nezlepší technickou podporu pro své telefony nemají žádnou šanci telefony nedělají špatně osobně vlastním Optimus Black ale ta podpora aspon že existuje ta neoficialní

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze