LG připravuje čtyřjádrový Android s 10Mpx fotoaparátem

5

LG sice zanedlouho začne prodávat svůj top model Optimus 4X. Vrcholní představitelé společnosti se ale nechali slyšet, že chtějí připravit ještě lepší zařízení, které bude konkurenceschopné špičkám jako jsou One X nebo Galaxy S III. Novinka by měla obsahovat zejména lepší fotoaparát s rozlišením 10 Mpx.

Společnost není spokojená se svoji vlajkovou lodí Optimus 4X. Vedoucí představitel společnosti Koo Bon-moo sdělil, že společnost připravuje ještě lépe vybavené zařízení, které se bude od Optimusu 4X lišit lepším dílenským zpracováním, vyladěním softwaru i fotoaparátem s vyšším rozlišením. Teoreticky by se mohlo jednat o novinku s označením L9.

LG Optimus 4X - oficiální fotografie

TIP: LG Optimus 4X HD: vlajková loď s 4,7″ displejem a HD rozlišením

Novinka nabídne čtyřjádrový procesor, zatím s blíže nespecifikovaným čipsetem a grafikou. Uvedení novinky je zřejmě reakcí na prodejní boom nového Galaxy S III. Novinka společnosti Samsung totiž slaví po celém světě úspěchy a výrobce si mne ruce nad počtem prodaných zařízení. Společnost LG chce novinku uvést na trh ještě v letošním roce a zákazníci by se tak teoreticky mohli dočkat již v listopadu.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Morous
Tegra 3 + 1080p displej a 2gb ram... :)
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
Docela zajímavá taktika, prohlásit o vlastním zařízení v době uvedení na trh, že má rezervy, ať zákazníci radši počkají na další model...
spree
Nevite kdy bude v ČR v prodeji Optimus 4X? Dik

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze