Uniká tajné LG LS970 Eclipse: čtyřjádro, 2 GB RAM a LTE (aktualizováno)

6

Anonymní zdroje webu BriefMobile uvolnili nejen název, ale i specifikace tajného přístroje LG Eclipse 4G LTE, dříve známého jako LG LS970. Přinést by měl výkonnou kombinaci hardwaru v podobě čtyřjádrového procesoru, 2 GB operační paměti a podpory LTE.

Aktualizováno 18. 5. 2012 - Nová fotografie

Tajemné LG Eclipse opět uniká na veřejnost. Tentokrát můžeme vidět zadní stranu přístroje s odstraněným krytem, který skýtá pohled na několik dalších prvků. Dozvídáme se tak, že bude mít přístroj vyjímatelnou baterii Li-Po o kapacitě 2100 mAh a podporu NFC, což jsou další plusové body do již beztak slušného seznamu specifikací. Doufejme, že se přístroj brzy představí oficiálně a my jej uvidíme na pořádných fotografiích.

Původní zpráva

Vezmeme to ale popořadě. V přístroji bychom měli najít čipset APQ8064 s procesorem Qualcomm quad-core Krait, který bude taktován na 1,5 GHz. Do party se přidá také grafický čip Adreno 320, což z LG Eclipse dělá minimálně po této stránce jeden z nejlepších smartphonů, který bude dostupný na trhu.

Pěkný hardware tu však nekončí. Těšit se máme na 16 GB interního úložiště, 2 GB operační paměti, baterii o kapacitě 2100 mAh, 13 Mpx fotoaparát s 1,3 Mpx přední kamerkou, podporu LTE a nakonec LCD TFT displej s úhlopříčkou 4,67 palců a rozlišením 1280 x 768 pixelů. To vše se vejde do těla s tloušťkou pouhých 8,6 mm.

Kromě nabušených specifikací unikla i první fotografie zadní strany přístroje, kterou naleznete zde v aktualitě. Zdroje tvrdí, že se přístroj dostane na trh v posledním čtvrtletí roku, na podobný kousek si ale velmi rádi počkáme. Minimálně pokud se vše vyřčené potvrdí.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
stepo
Jo,tak 2GB ram!! To je mazec. Urcite to bude masina. Teda pokud to teda bude tak jak se tu pise
xsarahdi
Tak ten 4jadrový Krait bude aleže brutál...už 2jadrový Krait poráža v niektorých testoch 4jadrový Exynos ! Toto bude procák snov ..:D
Škoda toho loga LG na telefóne.... dúfam,že hneď nato v 1Q príde SONY s týmto chipsetom keď už majú tu exkluzivitu s Qualcoomom a vyjadrenia vedenia boli,že 4jadro až v 1Q 2013.
IVB
No, ten zadek je v podstate hnus. Jestli si LG mysli, ze udela diru do sveta s telefonem, ktery ma sice vykon jako Hall3000, ale jinak je to nevzhledne a nesympaticke padlo, tak se nedivim, ze je v mobilnim segmentu uz 2 roky v drtive ztrate :-) Nemuzete uspet tim, ze budete skladat tuny nesmyslneho hardweru a softweru bez kouska logiky, vize a smyslu.
tybo
LCD-TFT ??? To snad ne:D Nepoužít Super IPS+ či minimálně IPS by byla sebevražda:DD

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze