Chuck Norris v akci a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Chuck Norris v akci a další skvělé hry zdarma
  • Každý chce být jako Chuck Norris, vy teď máte šanci
  • Čeká nás také lodní bitva v zátoce a honička s policií
  • FreeBox přináší čtyři zajímavé hry zdarma

Venku se už počasí sice umoudřilo, ale my se zlákat nenecháme, že? Ledaže… mobilní hry mají obří výhodu v tom, že je můžete hrát kdekoliv, kde máte svůj telefon. Takže kdekoliv. A abyste nemohl tvrdit, že „nemáte co hrát“, FreeBox vám každý týden představuje čtveřici zajímavých her zdarma. Dnes se kupříkladu vydáme válčit, ujedeme policii a staneme se Chuckem Norrisem.

FreeBox #197 – skvělé hry zdarma

Battle Bay

Nasedněte na motorový člun a neohroženě vjeďte do válečné zátoky. V ní se potkáte s dalšími hráči, přičemž se rozdělíte do dvou týmů. Své protivníky musíte vyřadit, zlikvidovat, případně prostě obsadit kontrolní bod. K dispozici máte základní dělo, ale také kanón střílející výbušné granáty a nechybí třeba torpédo. Samozřejmě svou loď neustále vylepšujete, získáváte nové díly a zkoušíte další typy zbraní.

Battle Bay

Stáhnout Battle Bay

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Reckless Getaway 2

Dovedete se vžít do kůže hledaného kriminálníka? Věřím, že s tím nebudete mít vůbec problém, obzvlášť, když je vaším jediným úkolem unikat policii. Podobně jako v GTA, i tady se do pátrání postupně zapojuje více a více pronásledovatelů, za chvíli po vás půjdou třeba obrněná auta. Nechybí ani nástrahy v podobě zátarasů či hřebíků na silnici. V celém tom frmolu můžete navíc doručovat zásilky.

Reckless Getaway 2

Stáhnout Reckless Getaway 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Nonstop Chuck Norris

Přiznejme si to, Chuck Norris je jen jeden. Kdyby měl více času, jistě by dovedl vyřešit všechny světové problémy, srovnat do latě proradné diktátory nebo zachránit kočičky ze všech hořících budov. Jenže má i jiné povinnosti – třeba pobíhat podzemím, mlátit příšery a u toho sbírat zlato. Původní hru Nonstop Knight jsme recenzovali a tato verze přidává tunu humoru navíc.

Nonstop Chuck Norris

Stáhnout Nonstop Chuck Norris

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Sky Ball

Na závěr si neodpustím jednoduchou Ketchappovku. V ní se ujmete balónu, který letí vzduchem a snaží se přistávat na úzkých plošinách, víc v tom hledat nesmíte. Mnohdy však budou rozhodovat milimetry, zda vaše skvěle rozjetá hra skončí. Samozřejmě se také snažíte sbírat body, za které si odemykáte nové vzhledy plošinek i balónů.

Sky Ball

Stáhnout Sky Ball

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze