Chcete ušetřit? Tady je náš vánoční slevový průvodce k výrobkům Honor

Platí i pro Black Friday
1
Chcete ušetřit? Tady je náš vánoční slevový průvodce k výrobkům Honor
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • V rámci nadcházejících svátků Honor připravil slevy pro své zákazníky
  • Které produkty doporučujeme k nákupu?

Vánoce a s nimi i dřívější svátek nakupování Black Friday se nezadržitelně blíží, a proto jsme pro vás připravili menšího slevového průvodce, tentokrát zaměřeného na produkty Honor. Které výrobky společnosti Honor doporučujeme k nákupu a s jakou slevou je vlastně můžete pořídit?

Honor Magic4 Pro

Pokud se řadíte mezi skutečně náročné uživatele a nechcete dělat kompromisy po stránce designu ani výbavy, je zde pro vás Honor Magic4 Pro. Stylový telefon s „okem múzy“, jak výrobce pojmenoval kruhový fotomodul, stojí za pozornost zaoblením boků, které nenajdete pouze po stranách, ale také nahoře a dole. V praxi to pak znamená, že při provádění gest prst krásně klouže po displeji a do ruky neřežou žádné ostré hrany. Potěší rovněž zvýšená odolnost IP68 a výrobce dokonce nezapomněl ani na infraport.

Honor Magic4 Pro (RECENZE) – Kouzelný návrat na vrchol

Chloubou zařízení je 120Hz LTPO OLED displej, který má velkou 6,81" uhlopříčku i velmi jemné rozlišení QHD+. Jedná se navíc o první smartphone výrobce Honor s ultrazvukovou čtečkou otisků prstů od Qualcommu, jež je velmi rychlá a spolehlivá. Od stejného výrobce pak pochází i procesor Snapdragon 8 Gen1 s dostatkem výkonu na několik let dopředu, jemuž dělá společnost 256GB úložiště a 8 GB RAM.

Z další výbavy rozhodně zaujme 100W nabíjení baterie o kapacitě 4 600 mAh, které platí pro kabel i bezdrát. Samostatnou kapitolou je vlajková fotovýbava s ultraširokoúhlou selfie kamerkou, dvojicí 50Mpx snímačů na zádech (hlavní a ultraširokoúhlý) a také 64Mpx teleobjektivem s 3,5× optickým zoomem. Honor Magic4 Pro nyní zakoupíte s pěknou slevou 3 000 Kč za 24 990 Kč.

Honor 70

Zástupcem povedené střední třídy je Honor 70, který nyní pořídíte již za 11 490 Kč, tedy se slevou dva tisíce korun. Honor 70 zaujme stylovým designem s výrazným fotomodulem, ale také přívětivou hmotností 178 gramů, což není vzhledem k 6,67" uhlopříčce displeje vůbec špatný výsledek. Zobrazovací panel zvládá zobrazit HDR10+, chlubí se podporou až 120Hz obnovovací frekvence a přímo v něm najdeme i optickou čtečku otisků prstů.

Srdcem telefonu je osvědčený procesor Snapdragon 778G+ v doprovodu 8 GB RAM, který zajistí plynulý chod pro běžné používání, ale i hraní her. V tomto ohledu potěší i velmi rychlé 66W nabíjení, pomocí něhož lze baterii o kapacitě 4 800 mAh (což je mezigeneračně o 500 mAh více při zachování stejných rozměrů zařízení) nabít z 0 na 70 % za slušných 30 minut.

Hlavní chloubou Honoru 70 je nový senzor Sony IMX800 s rozlišením 54 Mpx a fázovým ostřením, který dokáže zprostředkovat povedené snímky. Společnost mu dělá 50Mpx ultraširokoúhlý objektiv, 32Mpx selfie kamerka a 2Mpx bokeh senzor.

Honor X8

Ve slevě (nyní za 5 190 Kč) lze zakoupit i Honor X8, který nás v podrobné recenzi zaujal především povedeným vzhledem s nízkou tloušťkou (7,5 milimetrů) či velkým 90Hz IPS LCD displejem s jemným Full HD+ rozlišením a tenkými rámečky. Z další výbavy stojí za zmínku hlavní 64Mpx fotoaparát, slušně výkonný Snapdragon 680 s 6 GB RAM, ale také solidní výdrž i podpora 22,5W nabíjení.

Honor X8 – videorecenze

Honor Watch GS3

Za zmínku stojí i chytré hodinky Honor Watch GS3, které nás oslovily povedeným 1,43" AMOLED displejem s maximálním jasem až 1 000 nitů, ale také voděodolností do 5 ATM či integrovaným mikrofonem a reproduktorem s možností hlasových hovorů. Samozřejmostí je podpora více než 100 sportovních aktivit i monitoringu spánku.