Chcete sluchátka Apple AirPods za nejlepší cenu na trhu? Poradíme, jak na to

7
Chcete sluchátka Apple AirPods za nejlepší cenu na trhu? Poradíme, jak na to
  • Ve spolupráci s Mobil Pohotovostí jsme si pro nejrychlejší z vás připravili mimořádnou slevovou akci
  • Bezdrátová sluchátka Apple AirPods můžete získat za nejnižší cenu na trhu
  • Konečná cena činí 3 790 Kč, nárok na ni získá 30 nejrychlejších z vás

Ať už máte Apple zařízení, či nikoli, bezdrátová špuntová sluchátka od AirPods se vám určitě budou hodit. Pyšní se specifickým plně bezdrátovým provedením, potěší výdrží 5 hodin a navíc i snadným párováním mezi Apple produkty. Sluchátka stačí přiblížit k iPhonu či iPadu a během chvíle můžete začít poslouchat.

Díky nabíjecímu pouzdru můžete postupně doplňovat energii a užít si až 24hodinového poslechu, přičemž už 15minutové nabíjení zajistí výdrž zhruba 3 hodiny. V případě hovoru přijde vhod dvojice mikrofonů, které zvládnou filtrovat okolní hluk.

Apple AirPods

Díky vlastnímu čipu W1 a hned několika senzorům jsou sluchátka velmi inteligentní. Jakmile je vyjmete z uší, hudební projekce se automaticky utlumí, po vložení do uší se spustí naposledy přehrávaná skladba. Sluchátka jsou navíc velmi lehká, 8 gramů nebude v uších překážet ani dlouhé hodiny.

Akce je určena pro 30 nejrychlejších zájemců. Sluchátka lze za cenu 3 790 Kč zakoupit pouze v e-shopu Mobil Pohotovosti, a to po vložení speciálního kódu mobilenet307. Akce můžete využít po dobu jednoho týdne.

Rádi byste věděli jako první o možnostech podobných zajímavých slev nebo třeba soutěžích se zajímavými cenami jak na mobilenet.cz, tak na fZone.cz nebo fDrive.cz? Pak se přihlaste k našemu e-mailovému newsletteru níže.

Diskuze ke článku
Daniel
No to je mi slevička panáčku :-D Vy jste humoristi. Raději si přidám 2 stovky a koupím je v normálním obchodě a ne u těch sociálu z Mobilní Pohotovosti. Po delší době, kdy jsem se na ně už hodně nasral, jsem jim dal šanci o minulém víkendu a stavil se na Národní třídě a nic se nezměnilo. Zaměstnance si asi odchytili z tramvajové zastávky. Kdyby tam vůbec nebyli, tak se dozvím víc a ta neochota byla k zblití!!!
Tečka
Nechceme,není k tomu ostatně důvod. Předražené klumpy s mizerným zvukem,děkuji nechci.
Potkan007
Největší problém mám s tím, že jedou na akumulátory, pro jistotu hned tři a výměna bude určitě téměř nereálná, takže budu moct za dva až tři roky skvěle fungující hardware zahodit, protože má jedinou vadu, nevydrží hrát ani po dobu cesty do práce. Koupil jsem si bezdrátová sluchátka (KZ ZS5) a nakonec radši používám kabel. Až tak moc mě neomezuje a nemusím řešit nabíjení, nemusím se bát, kdy klesne výdrž na nepoužitelnou úroveň

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze