Celý svět se zbláznil vedrem a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Celý svět se zbláznil vedrem a další skvělé hry zdarma
  • Vedra ne a ne opadnout, což má na celý svět negativní vliv, někteří se dokonce mění v zombíky
  • My toho ovšem využijeme a vyrazíme na vodu, také si zatancujeme s hotdogem (???)
  • FreeBox je pravidelný seriál, který vám každý pátek přináší zajímavé hry zdarma

Léto se nám přehouplo do druhé poloviny, vedra jsou stále nesnesitelná a her je jistě nedostatek. S teplotami nepomůžu, ale u těch her bych možná něco věděl. Minulé dva díly byly trochu závodní, takže dnes nás žádné ježdění ani běhání nečeká. Vlastně, to bych lhal. Nejprve nás čekají vedrem zničení spoluobčané zombíci, pak si zaběháme, projedeme se na lodi a nakonec si dáme malou svačinku – tancující hotdog!

FreeBox #214 – skvělé hry zdarma

Left to Survive

Pod náporem vedra se většina lidské populace změnila v zombíky. Dobře, takhle to v té hře úplně není, ale mohlo by být! Určitě to také vidíte všude kolem sebe. A co se dělá se zombíky? Na ty je nejlepší brokovnice. Pokud vám to přijde moc kruté, samopal jistě bude stačit. Tato hra navíc není jen o bezhlavém zabíjení těch, kteří dávno mrtví být měli, ale vypráví příběh o zkorumpované vládě a neohroženém hrdinovi.

Left to Survive

Stáhnout Left to Survive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Smashing Rush

Možná bych zvládl vymyslet nějaký vtipný a chytlavý popis této hry, ale asi to nemá smysl. Pokud hledáte rychlou plošinovku, ve které se hraje na postřeh, dál už hledat nemusíte. Tato bude splňovat vše, co potřebujete. Nabízí hned tři herní módy, ve kterých se můžete zlepšovat. Také si odemykáte nové a opravdu vtipné herní postavy.

Smashing Rush

Stáhnout Smashing Rush

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Flippy Boat

Peníze se dají vydělávat mnoha způsoby. Někdo chodí do práce, jiní zase do kasína. V této hře stačí rozjet svůj motorový člun, vyhoupnout se na vlně, vyletět do vzduchu a udělat pár otoček. Normálka. Za každé otočení dostanete peníze. Za ty si pak vylepšíte svou loď a vyrazíte opět na vodu. Smysl? Kdo by ho hledal. Navíc, když si můžete odemykat další lodě.

Flippy Boat

Stáhnout Flippy Boat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Dancing Hotdog

Jestli vám rotující lodě přišly ujeté, co teprve řeknete na tancující hotdog? Vývojářům této hry asi už taky bylo horko. Snad se u Chocholouška mají dobře. Přitom je to celkem návyková a jednoduchá záležitost. Snažíte se skákat tak, abyste se nenechali srazit přijíždějícími plošinkami a zároveň nespadli z neustále rostoucí věže. Místo peněz či drahokamů tu sbíráte omáčku!

Dancing Hotdog

Stáhnout Dancing Hotdog

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze