Samsung nás chce okouzlit! V nové Harry Potter hře zastane S Pen kouzelnickou hůlku

aktualizováno
Samsung nás chce okouzlit! V nové Harry Potter hře zastane S Pen kouzelnickou hůlku
  • Vydání hry bychom se mohli dočkat s příchodem Galaxy Note10
  • Na oficiálních stránkách hry se bohužel zatím mnoho informací nenachází
  • Ve hře budete sesílat kouzla, odhalovat tajemství a setkávat se s fantastickými zvířaty

Aktualizováno 28. 11. 2018

Časová exkluzivita u hry Fortnite se Samsungu pravděpodobně osvědčila, neboť plánuje další podobnou akci. Tentokrát ve spolupráci se známým studiem Niantic, které se proslavilo megahitem Pokémon Go.

Harry Potter Samsung S Pen

Partnerství se dotkne až chystané hry z kouzelného univerza Harryho Pottera. Zatím však není jasné, zda se bude jednat o titul Harry Potter: Wizards Unite, nebo samostatnou hru. Za spolupráci Samsung údajně zaplatí 40 milionů dolarů (necelou miliardu korun). Výměnou za to budou moci uživatelé Samsungu používat chytré pero S Pen jako kouzelnou hůlku. Nepřekvapilo by nás tedy vydání hry ve stejný čas jako Galaxy Note10.

Původní informace z 16. 11. 2018

Podle posledních informací se do kouzelného světa Harry Pottera podíváme až v roce 2019. Hra na mobilní zařízení byla původně naplánovaná již na rok 2018, nyní se však Niantic, který za vývojem stojí, rozhodl termín vydání posunout. Důvod zpoždění nebyl oznámen, pravděpodobně však potřebují pouze trochu času navíc, aby hráčům mohli přinést co nejlepší zážitek.

Teaser na očekávanou hru bohužel mnohé neprozradí a více sdílné nejsou ani oficiální stránky hry. Ve hře Harry Potter: Wizards Unite budou hráči objevovat svět kolem nich, sesílat kouzla, odhalovat tajemství a setkávat se s fantastickými zvířaty. Nezapomnělo se ani na další ikonické postavy z knižní předlohy, takže se s největší pravděpodobností můžeme těšit na dobrosrdečného Hagrida nebo moudrého Brumbála. A co vy, mudlové, odvážíte se vstoupit do světa čarodějů?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze