Call of Duty Mobile si první týden stáhlo 100 miliónů lidí

10
Call of Duty Mobile si první týden stáhlo 100 miliónů lidí
  • Jedná se tak o nejúspěšnější start mobilní hry v historii
  • Více než polovina stažení přišla z iOS

Server sensortower.com přinesl analýzu, podle které se nová mobilní hra Call of Duty Mobile postarala o rekord. Hned první týden po uvedení si ji stáhlo více jak 100 miliónů lidí, a to na Androidu a iOS.

Call of Duty Mobile

Jak velký je to úspěch ukazuje i srovnání s dalšími herními hity poslední doby. PUBG Mobile si první týden stáhlo 28 miliónů lidí, Fortnite pak 22,5 miliónu, avšak pouze na iOS.

Překvapivě větší podíl na tomto čísle mají uživatelé iOS, kteří se postarali o 55 % všech stažení. Co se zemí týče, vedou Spojené státy s asi 17 %, následovány Indií (13,4 %) a Brazílií (7 %). Všichni hráči během prvního týdne utratili 17,7 miliónů dolarů.

Stáhnout Call of Duty: Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Heft
Nedivím sem. Já se na to těšil jako na sr@ní.
Johan Nohaj
Kto stoji za vyvojom tejto hry? Dakujem
XYZ
Asi už jsem moc starej, ale je to na mě moc frenetická koridorovka. Zkusil jsem jenom 2 kola, přičemž myslím že i v tom druhým to byli samí boti. Strašně moc energie tam věnovali hovadinám typu "tady si vyzvedni kredity, se kterýma si tady vylepšíš zbraň a pak si sem dáš granát". Tyhlety vedlejší mise už bohužel dost zaplevelily i PUBG mobile, ale oproti tomuhle je to ještě tahová strategie.
aod
To je dost drahá hra, když musí člověk za to utratit skoro 18 milionů dolarů :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze