Rok 2018 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

14
Rok 2018 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

Dlouhá léta patří k mnoha našim článkům doprovodná videa. Neomezujeme se pouze na videorecenze mobilních zařízení, ale připravujeme pro vás občasník mobilecast, první dojmy z horkých novinek či recenze mobilních her. Opomenout nemůžeme ani příval různých pohyblivých obrázků z veletrhů. Na sklonku roku 2018 je tak ideální čas se ohlédnout a zjistit, jaká videa vás zaujala nejvíce.

Stejně jako v loňském roce, i letos se ohlédneme za videopohledy, které vás, naše diváky, zaujaly nejvíce. Tradičně si projdeme nejsledovanější desítku, která se letos může pyšnit často až velmi těsnými rozdíly v počtu zhlédnutí. Letošní rok žebříčku kralují recenze mobilních telefonů, které uzmuly hned 9 z 10 předních příček.

Pokud letošní žebříček nejsledovanějších videí něco odhalil, je to sílící pozice čínského Huawei. Zatímco loni se výrobce sice do žebříčku dostal, ale na přední pozice nedosáhl, letos bere všechny medailové příčky. Na prvním místě je recenze, která nasbírala za necelý rok téměř 150 tisíc zhlédnutí. Před Huawei se musel poklonit také Samsung, který má svého nejlépe umístěného zástupce na čtvrtém místě. Na bronz Samsungu chybělo pouhých 56 zhlédnutí. Obdobně těsný rozdíl panuje také mezi 5. a 6. příčku a rovněž mezi 7. a 8. příčkou. V roce 2018 jste vy, naši diváci, zcela vymazali Apple. Jeho recenze sice vycházely až během podzimu, nicméně to není omluva. Huawei zvládl obsadit přední příčky i za kratší chvíli. Nadvládu Huawei a Samsungu narušuje vlastně jen Xiaomi, neboť Honor kope vlastně také za Huawei.

10. místo

Samsung Galaxy S9+ – videopohled

9. místo

Xiaomi Redmi 5 a 5 Plus – videopohled

8. místo

Huawei nova 3 – videorecenze

7. místo

Samsung Galaxy A8 – videopohled

6. místo

Huawei Mate 20 Pro – videorecenze

5. místo

Honor 9 Lite – videopohled

4. místo

Samsung Galaxy S9 – videorecenze

3. místo

Huawei P20 a P20 Pro – videopohled

2. místo

Huawei Mate 20 Pro – první dojmy

1. místo

Huawei P20 Lite – videopohled

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
Nové iPhony nezaujaly, což mě ani nepřekvapuje.
David B.
Upřímně jsem zde čekal nějaký z nových iPhonů.
Huawei/ Honor to jednoznačně vyhráli.
Petr
Xiaomi překvapivě až předposlední místo?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze