Představení MEIZU Note 9 je na spadnutí. Podívejte se na to, jak bude vypadat

2× aktualizováno
Představení MEIZU Note 9 je na spadnutí. Podívejte se na to, jak bude vypadat
  • Oficiální odhalení MEIZU Note 9 se již blíží, dokazují to nové snímky
  • Procesorem Snapdragon 675 se zařadí do střední třídy
  • Zadní strana má být domovem 48megapixelového fotoaparátu

Aktualizováno 28. 2. 2019

I když to ještě před časem vypadalo, že se MEIZU Note 9 oficiálně představí již 14. února, nakonec se tak nestalo. Přesto se můžeme díky mydrivers.com podívat na další snímky, tentokrát již „z volné přírody“. Potvrzuje se, že MEIZU Note 9 bude prvním modelem výrobce s kapkovitým typem výřezu v displeji. Telefon se bude dále snažit zaujmout 6,2palcovým displejem s Full HD+ rozlišením a procesorem Snapdragon 675, kterým disponuje například dnes představené Redmi Note 7 Pro. Operační paměť by měla nabídnout kapacitu až 6 GB.

MEIZU Note 9

Zajímavé je, že i MEIZU po vzoru Redmi nabídne 48Mpx hlavní fotoaparát. Čtečka otisků prstů má své místo na zádech, migrace pod displej tedy neproběhne. Oficiálního představení bychom se měli dočkat každým dnem.

Aktualizováno 11. 2. 2019

Zdá se, že v případě chystaného MEIZU Note 9 snad ani není potřeba čekat na oficiální představení, které připadá na čtvrtek 14. února. Některé informace se na internet dostaly díky čínskému certifikačnímu úřadu TENAA a nyní se kromě data oficiálního představení rovněž dozvídáme, že telefon bude možná pojmenován jako MEIZU M9 Note. Známe také kapacitu úložiště, která bude činit 64/128 GB, zatímco baterie nabídne solidních 3 900 mAh. Zákazníky by mohlo potěšit rovněž nasazení rychlého nabíjení technologie Super mCharge. Ta nabídne výkon až 55 W a má zajistit nabití z 0 do 60 % baterie za pouhých 10 minut. Další specialitou nového telefonu by měl být 48megapixelový senzor doplněný o druhou 5megapixelovou kameru pro takzvaný bokeh efekt.

MEIZU 9 Note

Původní informace ze 7. 1. 2019

Od představení smartphonu MEIZU Note 8 uběhly sotva dva měsíce, a přesto již víme, že se připravuje nástupce. Oficiálně to potvrdil generální ředitel společnosti Jack Wong. Model Note 9 má mířit do střední třídy. Prvně se u tohoto čínského výrobce objeví displej s malým výřezem v podobě kapky, kde bude umístěna čelní kamerka. Wong dále uvedl, že novinka bude vybavena procesorem Snapdragon 6150 a také zbrusu novým fotoaparátem s 48megapixelovým rozlišením.

MEIZU Note 9

Očekává se, že procesor bude mít ve finále přeci jen jiné označení, nicméně k představení typu s prozatímním označením 6150 ještě nedošlo. Další informace v tuto chvíli ještě nejsou známé, což platí i pro případný termín představení.

Diskuze ke článku
David S
Vypadá zajímavě ale co si budeme povídat, Číňousové se ničeho neštítí a brada bude 2x tak velká.
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Z 0 na 60% za 10 minut je dobrá rychlost, ale co to je za ukazatel? Za kolik to nabije z 0 na 100? :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze