Podívejte se na detailní snímky pořízené chystaným Honorem 20 Pro

11× aktualizováno
Podívejte se na detailní snímky pořízené chystaným Honorem 20 Pro
  • Telefon má mít 6,1palcový OLED displej
  • Samozřejmostí bude procesor Kirin 980
  • Hlavní fotoaparát má mít 48megapixelové rozlišení

Aktualizováno 16. 5. 2019

Honor do světa vypustil ukázkové fotografie ve vysokém rozlišení pořízené chystaným Honorem 20 Pro. Nejprve se podíváme na první snímek, který demonstruje schopnosti budoucího telefonu během nočních hodin.

Honor 20 Pro

Fotografie působí velmi dobře. Novinka se má chlubit nejen vysokým 48megapixelovým rozlišením, ale také nevídanou světelností f/1.4. Připraven má být i zbrusu nový noční režim AIS Super Night Mode.

Honor 20 Pro

Třetí fotografie nám dává možnost nahlédnout pod pokličku schopností ultraširokoúhlého objektivu, kterým bude Honor 20 (Pro) taktéž vybaven.

Honor 20 Pro

Aktualizováno 15. 5. 2019

Server winfuture.de odtajnil tiskové rendery chystaného Honoru 20 (Pro). Prohlédnout si tak můžeme například modrou a černou variantu, nebo boční umístění čtečky otisků prstů.

Honor 20 Pro

Aktualizováno 10. 5. 2019

Honor si připravuje půdu pro své klíčové modely Honor 20 a Honor 20 Pro. Zveřejnil reklamní video plné sloganů v mnoha jazycích. Mezi nimi figuruje také čeština s popiskem „Zachyť víc magickou čtyřkou“. Jde o zřejmý odkaz na přítomnost čtyř snímačů na zadní straně.

Aktualizováno 8. 5. 2019

Serveru gsmarena.com se do rukou dostaly produktové obrázky chystaného Honoru 20 Pro. Ty jsou překvapivé především tím, že na nich nevidíme průstřel v displeji. Do hry tak vstoupila možnost, že varianta s přídomkem Pro se spolehne na výsuvný čelní fotoaparát.

Honor 20 Pro

Aktualizováno 3. 5. 2019

Čerstvě uniklé snímky, které skrze digitaltrends.com zveřejnil anonymní uživatel, potvrzují přítomnost výkroje á la „díry“ v levém horním rohu, podobně, jako jsme mohli vidět u Honoru View20.

Aktualizováno 29. 4. 2019

Honor 20 Pro se nově odhalil v černé, tedy zřejmě v té nejvíce konzervativní. Odhalil ji playfuldroid.com, který také uvedl, že varianta s přídomkem Pro má být vybavena po vzoru Huawei P30 Pro čtveřicí fotoaparátů, a to včetně nejnovějšího teleobjektivu, který nabízí 10násobný hybridní zoom.

Honor 20 Pro

Aktualizováno 26. 4. 2019

Před pár minutami unikl na čínskou sociální síť weibo.com snímek další barevné varianty chystaného Honoru 20 Pro. Bílý gradient s nádechem růžové bude pravděpodobně cílit primárně na zástupkyně něžného pohlaví. K odhalení nové řady Honor 20 dojde 21. května v Londýně a naše redakce bude u toho.

Honor 20 Pro

Aktualizováno 18. 4. 2019

Na čínské sociální síti Weibo byla zveřejněna fotografie nejvyššího modelu z chystané řady Honor 20 s přívlastkem Pro. Telefon disponuje hned čtyřmi senzory na zadní straně, mezi kterými by se měl objevit periskop s pětinásobným optickým zoomem, ultraširokoúhlý objektiv, standardní snímač či ToF senzor pro rozpoznávání hloubky. Do představení novinek zbývá pouhý měsíc.

Honor 20 Pro
Honor 20 Pro

Aktualizováno 15. 4. 2019

Honor dnes oficiálně oznámil, kdy představí novou řadu smartphonů pojmenovanou Honor 20. Kromě modelů Honor 20 a Honor 20 Pro nás čeká i Honor 20 Lite. Výrobce se tentokrát rozhodl prověřit matematické znalosti svých fanoušků a datum premiéry, která proběhne v Londýně, schoval do zdánlivě složitě vypadajícího příkladu. Několik čísel musíte podělit, vynásobit a nakonec správně sečíst, čímž se dostanete k datu představení.

Honor 20

Jelikož však Honor používá americký styl zapisování data, vyjde vám možná nic neříkající číslo 521. To však jasně značí, že premiéra proběhne 21. května, kdy květen je 5. měsíc v roce.

Aktualizováno 8. 4. 2019

cnmo.com zveřejnil další informace o chystaném vlajkovém modelu Honoru, který by se mohl jmenovat 20 Pro. Potvrzuje se 6,1palcový OLED displej, ovšem verze Pro (pakliže bude variant více) má nabídnout hned tři fotoaparáty na zadní straně. Konkrétně má jít o 40megapixelový snímač Sony IMX600, 20megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a nakonec 8megapixelový teleobjektiv s možností scénu 3× bezztrátově přiblížit. Předpokládá se také nasazení Kirinu 980 a tří paměťových variant – 6+128 GB, 8+128 GB a 8+256 GB. Cena novinky se dle spekulací má pohybovat kolem 450 dolarů, což je necelých 13 tisíc korun s daní.

Původní informace ze 4. 3. 2019

Honor chystá další svůj špičkový smartphone, který s největší pravděpodobností patřit k nejvybavenějším kouskům této čínské značky. Skrze sociální síť weibo.com unikl nejen render zadní strany, ale také některé klíčové specifikace. Na první pohled můžeme vidět trojitý hlavní fotoaparát, přičemž hlavní snímač bude disponovat 48megapielovým rozlišením.

Honor 20
Honor 20

Lákavě vypadá nasazení OLED panelu s 6,1palcovou úhlopříčkou. Hardware obstará procesor Kirin 980 a až 8GB operační paměť. Ta se bude pojit buď s 256/128GB úložištěm. Základ bude představovat kombinace 6GB RAM a 128GB interní paměti. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 3 650 mAh a k dispozici bude standardní rychlé nabíjení SuperCharge o výkonu 22,5 W. Prozatím není znám termín oficiálního představení.

Diskuze ke článku
HeXXX
Škoda, že do Honoru nelze (?) nahrát čistý android. Ta jejich nadstavba se mi doopravdy nelíbí.
Adam
2,5W? Panečku to je závratná rychlost :O předpokládám že řádil sotek a správně je 25w
αΩ
Přímý a možná, že i lepší konkurent Mi9 je za rohem ;)
Jaroslav Hronek
Jaroslav Hronek
Tomu říkám telefon za super cenu s bezva výbavou. Tomu nelze nic moc vytknout

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze