Rivalita mezi Samsungem a Huawei stoupá. „Displej s dírou“ chce mít první Huawei

aktualizováno
Rivalita mezi Samsungem a Huawei stoupá. „Displej s dírou“ chce mít první Huawei
  • Prvním telefonem s výkrojem typu Infinity-O by mě být Samsung Galaxy A8s
  • Huawei by chtěl smartphone s kulatým výřezem představit již v prosinci

Aktualizováno 27. 11. 2018

Jen co se objevilo lákadlo v podobě smartphonu Huawei s možným otvorem v displeji pro čelní kamerku, unikla fotografie, na které má být takové zařízení zachyceno. Lze tak spatřit otvor v levém horní rohu a zřejmě žádný výřez. Telefon je skrytý v ochranném obale, aby nebyl poznat konečný vzhled. Můžeme však vidět, že budoucímu telefonu nechybí 3,5mm jack. Údajně by se mohlo jednat o Huawei nova 4, který by se mohl představit v prvním čtvrtletí roku 2019.

Huawei

Původní informace z 26. 11. 2018

Závod o technologickou nadvládu mezi Huawei a Samsungem se nyní stočí k novému typu „notche“. Huawei si totiž usmyslel, že by chtěl představit smartphone s novým typem výřezu (v tomto případně přesněji označeného jako výkroje), který Samsung nazývá jako Infinity-O, a to ještě dříve než jihokorejský rival. Soupeřivost obou dvou výrobců je pochopitelná, Huawei Mate 20 Pro je konkurencí pro Samsung Galaxy Note9 a naopak. Stejně tak chce Huawei pochopitelně předběhnout Samsung i v představení prvního komerčního smartphonu s ohebným displejem (FlexiPai, který zůstane dostupný pouze pro čínský trh nepočítáme).

Huawei tease Infinitry-O notch

Teaser lákající na představení nového druhu výkroje přichází v podobě obrázku, který byl zveřejněn na jednom z Weibo účtů společnosti Huawei. Kromě přítomnosti smartphonu s dírou v levém horním rohu je na obrázku rovněž uveden měsíc prosinec. Stejně rychle chce představit smartphone s dírou i Samsung, pravděpodobně již se svým Galaxy A8s. Kdo bude první a jak budou zákazníci s novým typem výkroje spokojení, se dozvíme již brzy.

Diskuze ke článku
Carda
Samsung s dírou a bradou, Huawei s dírou + zeleným displejem a bradou no bude to zajímavé sledovat :-D
petd
hlavne at jsou vsechny dole bez toho hnusneho ramecku :-))
Absolut NoFak
Já už ten Samžčunt s dírou viděl. Anebo to bylo vypálené tlačítko domů? Kdo ví...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze