Na veletrhu MWC 2019 se pravděpodobně ukáže také Nokia s „dírou“ v displeji

7
Na veletrhu MWC 2019 se pravděpodobně ukáže také Nokia s „dírou“ v displeji
  • Telefonem s „dírou“ v displeji by podle některých mohla být Nokia 8.1 Plus
  • K prvnímu odhalení dojde den před zahájením veletrhu MWC

Juho Sarvikas ze společnosti HMD Global vypustil na svůj twitterový účet příspěvek, který nás má nalákat nejen na letošní MWC v Barceloně, ale také na speciální událost. Odkazuje na ni ostatně i dvojice obrázků, které nám (po zesvětlení) dávají tušit, co přibližně by si pro nás mohl výrobce nachystat. První odhalení by mělo přijít den před oficiálním zahájením veletrhu, tedy 24. února. Další novinky budou následně představeny v rozmezí od 25. do 28. února.

U prvního obrázku můžeme spatřit odkaz na dlouho očekávanou Nokii 9, která by na zadní straně měla mít hned pětici fotoaparátů. Druhý teaser je však neméně zajímavý a odkrývá siluetu zařízení s typem výřezu, který jsme mohli spatřit již u Honoru View20. Fakt, že se jedná o přední stranu, rovněž potvrzuje malé logo výrobce nacházející se u spodního rámečku. O jaký model se bude jednat zatím není jasné, podle některých by to však mohla být Nokia 8.1 Plus.

Teaser k MWC 2019 plus rendery Nokie 8.1 Plus

Diskuze ke článku
Woow Žeňo
A mené se chce aat neboli kakat, jak říkal náš pan učitel, co se nebál fjertnout neboli prdnout v hodině angličtiny :D prrrd, fuk fuk :D jo a měl Nokii 6230 :D
Lotr
Je to teda Čína alebo nie je? A tým nemyslím to, že sa tam tie telefóny vyrábajú. Ale kto skutočne vlastní NOKIU. Viac sa sústredia na ázijský trh a pár fínskych "bábok" už nie je vierohodné. Smutné, čo sa stalo so slávnou značkou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze