Brzy se zřejmě dočkáme oficiálního klienta Vine pro Windows Phone

3

V dohledné době možná plejádu oficiálních aplikací pro Windows Phone rozšíří další přírůstek. Podle uniklého snímku obrazovky to vypadá, že Microsoft a Twitter připravují aplikaci pro sociální síť Vine, která má zatím zastoupení pouze na Androidu a iOS.

Jak jsme vás upozorňovali, tak se Twitter pro Windows Phone dočkal zásadní aktualizace. K tomu samozřejmě vyšla i novinka v podobě blogového příspěvku, který na změny upozorňuje. Mezi obrázky se objevil screenshot hlavní obrazovky, kde vedle aplikace Twitter a připíchnutého tématu byla také ikona Vine. Fanoušci si toho hned všimli a obrázek z blogového příspěvku samozřejmě ihned zmizel. Původní zprávu i s obrázkem si můžete najít díky Webcache.

Vine pro WP?

Co to může znamenat? Že Microsoft a Twitter připravují oficiální aplikaci pro tuto sociální síť s videi. V té můžete sdílet krátká (šest sekund) videa, která můžete pořídit přerušovaným dotykem. Je to velmi snadné a zábavné. Jednoduché propojení s Twitterem (sdílet samozřejmě můžete i na Facebook) dává službě poměrně slušný potenciál. Pro Windows Phone byla dosud možnost používat neoficiální, ale velmi povedenou aplikaci 6sec.

Zdroje: thenextweb.com, webcache.googleusercontent.com

Diskuze ke článku
Štěpán
Podle mě, až vznikne oficiální klient pro Vine, bude muset nějak zareagovat i instagram.
112885
a ona existuje nejaka oficialni app pro andorid???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze