Twitter pro Windows Phone dostává velkou aktualizaci, oživí lockscreen

Oficiální aplikace Twitter pro Windows Phone 8 dostala velkou aktualizaci na verzi 3.0. Přináší tak několik nových vylepšení, od zamykací obrazovky, přes nové barevné prostředí až po vylepšené vyhledávání nebo možnost upozorňování na vybrané události.

Oficiální aplikace Twitter pro Windows Phone 8 dostala aktualizaci, která přináší několik vylepšení. V první řadě si můžete v nastavení změnit schéma. Na výběr máte mezi klasickým světlým a novým tmavým. Je tak na vás, co vám vyhovuje více. Druhou novinkou je nastavení upozornění. Do aplikace si můžete připojit několik účtů a pro každý zvlášť si nastavit, kdy vás má telefon upozornit. Třeba, kdy vám přijde soukromá zpráva, někdo vás zmíní, zařadí váš příspěvek do oblíbených nebo ho rovnou retweetne. Oblíbená témata nebo uživatele si můžete připíchnout na hlavní obrazovku, takže se k nim rychle dostanete.

Další velikou novinkou je podpora zamykací obrazovky. Nově si tak můžete nastavit místo tapety právě Twitter, který pak bude zobrazovat zajímavé tweety i s obrázky, které se k nim vážou. U svých oblíbených kontaktů si můžete zapnout upozorňování na nové tweety. Změnou prošla i položka vyhledávání nebo objevování. Vyhledávání vám nyní nabídne relevantní tweety i obrázky. V neposlední řadě se také synchronizují soukromé zprávy, takže když si něco přečtete na počítači, tak se vám zpráva označí za přečtenou i na telefonu.

Stáhnout Twitter

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: wpcentral.com, phonescoop.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze