Aktualizace Vine přináší podporu přední kamery

4

Dáváte přednost sdílení krátkých videoklipů před sdílením statických obrázků? Potom možná používáte aplikaci Vine od tvůrců Twitteru. Tato aplikace nyní umí nahrávat krátká videa za pomocí přední kamery.

Aktualizace aplikace Vine, která se na Google Play objevila před necelým týdnem, přináší podporu přední kamery vašeho telefonu. Při nahrávání vašeho videa je nyní v levém spodním rohu vidět tlačítko s dvěma šipkami, kterými se přepínáte mezi přední a zadní kamerou telefonu. Obě kamery můžete kombinovat, to znamená že část klipu lze natočit kamerou zadní a část kamerou přední. Stále je ale délka vašeho videa omezena 6 vteřinami.

Mimo této hlavní změny obsahuje tato aktualizace též zvýšení rychlosti aplikace a opravu nespecifikovaných chyb. Verze pro iOS se dočkala možnosti nahrávání přední kamerou již ve verzi, která vyšla v dubnu.

Stáhnout Vine

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
Karel Soukal
Dobrý den, v poslední větě je chyba. Aplikace Vine pro iOS má funkci náhrávání jak přední tak zadní kamery.
Karel Soukal
V pořádku, nemáte zač.
Giovanni Seredovani
Dobrý den, snažím se o připojení Vine účtu k účtu na Facebooku, ale aplikace pouze chvíli vyčkává (vypadá to, že se páruje) ale nic se nestane. Nevíte, čím by to mohlo být? Popřípadě jestli není problém s nastavením účtu/soukromí na samotném Facebooku? Díky za každou radu :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze