Božská Moto Z4 „Ódin“ bude vyzbrojena Snapdragonem 8150 a čtečkou v displeji

4
Božská Moto Z4 „Ódin“ bude vyzbrojena Snapdragonem 8150 a čtečkou v displeji
  • Motorola se smartphonem Moto Z4 představí i nový 5G MotoMod
  • Na své by si měli přijít i příznivci čtečky umístěné v displeji
  • Supervýkonnému Snapdragonu 8150 budou sekundovat 4 GB RAM a 32GB úložiště

Mnozí fanoušci Motoroly byli letos trochu zklamáni absencí Snapdragon 845, který se nepodíval ani do těch nejvyšších modelů. V Motorole se tak údajně pokusí vše napravit v nadcházejícím roce. Spoléhat se budou stále na procesory od časem prověřeného Qualcommu, ve vlajkové lodi roku 2019 bychom se však měli setkat s doposud neoznámeným Snapdragonem 8150. Ambiciozní nástupce Snapdragonu 845 má sršet výkonem a spatřme ho pouze v tom nejlepším na trhu.

Motorola Moto Z4 bude jedním ze šťastlivců, kam se „zlato-stříbrný“ procesor podívá. Ta je momentálně připravována pod kódovým označením Ódin. Pochopitelně by ji tak měl být dopřán přímo božský výkon. Zároveň se smartphonem chystá i nový 5G MotoMod. Jestli bude telefon podporovat i současné modulární příslušenství řady MotoMods zatím nevíme. Prostředí v podání Androidu 9 Pie bude kromě špičkového procesoru pohánět 4 GB RAM a překvapivě malé úložiště o velikosti 32 GB. Paměťové karty tak zřejmě budou nutností. A pozor, dočkat bychom se měli dokonce i čtečky otisků prstů v displeji!

Diskuze ke článku
Arny2
To nemyslí vážně X 32 gb?
Ondrej Nekola
Ondrej Nekola
4 GB RAM?!
Martin
32GB/4GB Tvl to ani nejde ne? U high-endu.
Mato
U lenova jsou idioti. U většiny produktů sleduju, že udělají parádní stroj, který dostane jednu část poddimenzovaného hardware, díky kterému pak ten stroj postrádá smysl. Podobná logika, jak u Sony. Asi potřebují vyprázdnit sklady starého harampádí, ale nevím, jestli se s takovou strategií daří

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze