Motorola chystá dostupný model Moto G 5G s 6 fotoaparáty

2× aktualizováno
Motorola chystá dostupný model Moto G 5G s 6 fotoaparáty
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • V protáhlém displeji budou hned dva průstřely pro čelní fotoaparáty
  • Na zadní straně se ve čtvercovém modulu objeví čtyři fotoaparáty
  • Pravděpodobně bude nasazen Snapdragon 765

Aktualizováno 6. 7. 2020

Server dealntech.com přinesl upřesňující informace ohledně baterie a nabíjení Motoroly Moto G 5G. Typická kapacita baterie má být 5 000 mAh a nabíjení bude umožněno výkonem až 20 W. K představení by mělo dojít již zítra v odpoledních hodinách.

Aktualizováno 1. 7. 2020

Evan Blass přinesl vcelku kompletní list specifikací Motoroly Moto G 5G, přičemž se spekuluje, že možná se novinka bude jmenovat Motorola Edge Lite. V případě displeje ještě nevíme přesnou úhlopříčku, ale měl by mít poměr stran 21:9 a 90Hz technologii. Nacházet se bude v těle o rozměrech 167,98 × 73,97 × 9,59 milimetrů a hmotnosti 207 gramů. Nasazen bude Snapdragon 765 se 4GB operační pamětí a 64GB úložištěm. Na zadní straně můžete vidět čtveřici fotoaparátů, hlavní 48megapixelový snímač doplní 8megapixelový ultarširokoúhlý pro video, 5megapixelový pro makro a 2megapixelový pro portréty. Samozřejmostí je Android 10 a známe též baterii s kapacitou 4 800 mAh a podporou 18W nabíjení.


Původní informace z 30. 6. 2020

Evan Blass a gsmarena.com informovali o očekávané novince v podobě Motoroly Moto G 5G. V portfóliu výrobce by se mělo jednat o cenově dostupnější zařízení s podporou nové generace sítí 5G. Na prvním renderu můžeme vidět zařízení s velmi protáhlým displejem, kde zaujmou dva malé průstřely v levém horním rohu. Průstřely jsou zde samozřejmě pro dvojici prozatím blíže nespecifikovaných fotoaparátů.

Motorola Moto G 5G

Málo toho víme také o čtveřici zadních fotoaparátů. Zde však můžeme říci, že hlavní snímač má mít 48 megapixelů. Prozrazena je též čtečka otisků prstů na pravém boku. S ohledem na to, že nepůjde o špičkový smartphone, řada G je vždy vyhrazena spíše střední třídě, očekává se nasazení Snapdragonu 765, avšak tato informace je prozatím jen spekulací. Na další informace si budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Diskuze ke článku
Carda
Tak že žádný průstřel ( jako kdo to tak nazval?) ale díra však jsem to říkal celou dobu tady se tím ani netají a rovnou tam napíší a dají dvojitou díru v ultranudloidním displeji :-D Prý Průstřel :D Ale jak se toho každý jako ovečka chytl :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze