Bezdrátová sluchátka AirPods od Applu nabírají zpoždění

16

Nejnovější generace iPhonů učinila poměrně zásadní krok – odstranila doposud vždy přítomný 3,5mm jack konektor pro sluchátka. Apple tak chce razit bezdrátovou cestu, a proto představil také sluchátka AirPods. Zahájení prodeje se však nyní odkládá.

Apple AirPods
Apple AirPods

Společně s novými iPhony 7 a 7 Plus Apple zkraje září představil svá nová bezdrátová sluchátka AirPods. Jde o klasické pecky, u kterých však chybí jindy přítomný kabel. Pro někoho možná překvapivě nejsou součástí prodejní balení nových iPhonů, uživatel si je v případě zájmu musí koupit zvlášť, a to za poměrně vysokou cenu 4 990 Kč, což je oficiální česká cena. V tomto období už měli mít první uživatelé možnost poslouchat svou oblíbenou hudbu právě skrze nové AirPods. K naskladnění nového příslušenství nicméně stále nedošlo.

Přečtěte si: Apple představil bezdrátová sluchátka AirPods

Apple poskytl serveru TechCrunch stanovisko, ve kterém oznamuje, že potřebuje ještě nějaký čas k tomu, aby byla sluchátka AirPods zcela připravena pro uživatele. Současně zástupce Applu doplnil, že společnost nechce přinášet uživatelům nový produkt dříve, než bude vše potřebné zajištěno. Nic konkrétního ale nepadlo, a to ani případné datum zahájení prodeje. Vše nicméně nasvědčuje tomu, že Apple narazil na nějaký technický problém, který u AirPods musí vyřešit. Odložení startu prodeje totiž nebývá obvyklé. Novináři, kteří již sluchátka měli možnost testovat, žádné problémy nehlásili a nezbývá tak než doufat, že bude prodej Apple AirPods zahájen co nejdříve.

Zdroje: theverge.com, techcrunch.com

Diskuze ke článku
Lewis
Prosím vás nejspíš omylem ste v posledním řádku napsali špatně airpods.
Blend Zubajdi
Blend Zubajdi
To se my na Apple líbí vše co přijde je dobře odladene..na rozdíl od jedné nejmenované značky kde telefon laguje ještě před koncem prodeje
jindra
klasicky Apple něco přestaví, novému telefonu současně odebere jack a ohlášená sluchátka nikde. uvidíme jak nakonec bude vypadat finální produkt co půjde k lidem, ti zatím zapojují redukci a ve velkém spíš používají svoje drátová sluchátka. tyhle ustřižené airpody měly být v balení u každého iphonu.
Lubos
Podvodníci z Ishitu se zase předvedli,nabízí něco co ani nefunguje či není v prodeji, a ještě za 5tis.kdyby radši k tomu udělali něco jak je neztratit, či dali slevu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze