ASUS ZenBook Duo je notebook s druhým velkým displejem nad klávesnicí

ASUS ZenBook Duo je notebook s druhým velkým displejem nad klávesnicí
  • ASUS oznámil ZenBook Duo na veletrhu CES 2020 v Las Vegas
  • Zaujme přítomností hned dvou displejů
  • V prodeji by se měl objevit během prvního čtvrtletí roku 2020

Server engadget.com přinesl jako první informaci o nově představeném notebooku ASUS ZenBook Duo. Novinka se zařadí mezi kompaktní notebooky určené na cesty, neboť má 12,6palcový displej. Nyní hovoříme o hlavním displeji v horní části zařízení. Ve spodní části je totiž kromě obvyklé klávesnice ještě sekundární displej. Ten zastává funkci plnohodnotného panelu, kde můžete pracovat se všemi klasickými aplikacemi. Na hlavním zobrazovači můžete například editovat video, na sekundárním procházet jakékoliv soubory či odpovídat na poštu.

ASUS ZenBook Duo

V útrobách tepe procesor Intel 10. generace, který je možné doplnit až 16GB operační pamětí. Solidně pak působí i osazení grafickou kartou NVIDIA GeForce MX250. Připravena je novinka i co se týče konektorů. Na těle najdete dvě USB-A, jedno USB-C a plnohodnotné HDMI. Nechybí ani slot pro paměťové karty micro SD.

Nový a velmi netradiční notebook ASUS ZenBook Duo by se měl na prvních trzích objevit v průběhu prvních třech měsíců roku 2020. Cena v tuto chvíli odhalena nebyla.

Diskuze ke článku
tablet nikde
Kdyby radši udělali tablet se stejnými rámečky na všech stranách velkými max jako má postranní rámečky tenhle ntb..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze