Asus PadFone 2 na videu i fotkách: HD displej a 13Mpx fotoaparát

11

Asus PadFone 2 se dnes neoficiálně kompletně odhaluje na tiskových snímcích i na videu. Co se změnilo oproti první generaci? PadFone station už nemá dvířka, vylepšen byl také design a samozřejmě hardwarová výbava. Podívejte se, jak nástupce zajímavého PadFonu vypadá.

Asus PadFone se teprve nedávno dostal na český trh a my jsme jej pro vás zrecenzovali. Zajímavý, inovativní, neobvyklý. Takové si od nás odnesl přívlastky. Asus ale neusíná na vavřínech a už 16. října představí druhou generaci, která by měla odstranit předchozí nedostatky. Jak je ale vidět, pořádně také vylepšil některé technické specifikace. PadFone totiž podlehl zvětšování displejů a nová generace bude disponovat 4,7 palcovým displejem s HD 720p rozlišením. Rozlišení fotoaparátu také povyskočilo, a to rovnou na 13 megapixelů. Nechybí čtyřjádrový procesor a celé 2 GB paměti RAM. Uniklé technické specifikace přinášíme kompletně v tabulce pod článkem.

TIP: přečtěte si naši recenzi Asus PadFone

Dnes však unikly i tiskové fotografie nového Asusu PadFone 2, ze kterých lze vypozorovat největší změnu v konstrukci. PadFone Station totiž již nebude mít dvířka, která byla slabinou současného modelu. PadFone se tak nově do tabletu jednoduše zasune. Zůstal ale zajímavý a originální tvar boků samotného Padfonu a velmi podobný zůstal celkově také design. PadFone 2 si nově můžete prohlédnou také na videu.

Asus PadFone 2 bude představen 16. října, kdy vám přineseme oficiální informace v kompletním preview přístroje.

Technické parametry ASUS PadFone 2

Kompletní specifikace
Konstrukce137,9 × 68,8 × 8,9 mm, 135 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 4,7" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 160 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S4 Pro APQ8064, CPU: 4×1,5 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 32 GB / 64 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor2 140 mAh, bezdrátové nabíjení: ?, doba nabíjení: 2:24 hodin
Dostupnostleden 2013, ?

Zdroje: twitter.com, talkandroid.com, slashgear.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Boro
Už sem se definitivně rozhodl pro Lg optimus G ale tohle všechno mění. :) teda pokud jim to nezabere za 7 měsíců nez to ppřijde do prodeje.
adam
Toto je jasná voľba tu nie je čo riešiť nakolko mám náhradný telefon sklbym 3 veci v jednom .... tak ako vraví Boro dúfam že pod stromček ho stihnem nájsť :)
fireman.cz
Na úterý jsem se těšil jen kvůli Padfone 2. Pro mě naprosto geniální zařízení, jelikož nikdy nepoužívám telefon i tablet najednou a nemusím řešit synchronizaci her, dokumentů a dalších věcí. Aabych pravdu řekl, vzhled tohoto Padfonu mi vyrazil dech. Oproti předchozí verzi je opravdu luxusní. A hrb na zádech už není tak výrazný. Naštěstí odpadla i ta krytka. Prostě jen co bude na trhu, ihned kupuji. I kdyby to bylo až v březnu.

Jediná věc mě zaráží. Na videu, kdy je tabletem otáčeno je dole vidět pouze napájecí konektor ale ne díry na připevnění klávesnice. Kdyby chyběla tak by mě to dost mrzelo. Ale třeba přišli na nové řešení připevnění.

A druhou věcí je, že tam bohužel není v tabletu otvor na zasunutí stylusu (aspoň to není vidět) jak jsem doufal. Doufám, že ho taky nevynechali, protože spojení stylusu a head setu mi přišlo jako super nápad při práci s Padfone Station.
mára
vypadá pěkně a já spíš doufám že srazí cenu předchůdce,protože ten by mi stačil :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze