Assassin's Creed Rebellion se pokradmu dostává na obrazovky mobilních telefonů

5
Assassin's Creed Rebellion se pokradmu dostává na obrazovky mobilních telefonů
  • Assassin's Creed Rebellion umožňuje hrát za několik postav z AC universa
  • Hra představuje kombinaci strategie s RPG prvky s dostupností na Android a iOS

Nejnovější Assassin's Creed Odyssey se vskutku povedl a sbírá skvělá hodnocení po celém světě. Ubisoft nyní nabízí možnost vydat se do světa nájemných zabijáků a tajemných řádů i na smartphonech.

Assassin's Creed Rebellion je nejnovější mobilní hra ze série Assassin's Creed, která vás postaví do role jednoho z mnoha hašašínů z herního univerza včetně legendární postavy Ezia Auditore da Firenze, jenž účinkoval v několika prvních dílech. Vaším úkolem bude spolu s ostatními hráči vybudovat a udržovat své vlastní opevnění nebo například sbírat DNA fragmenty, které použijete v přístroji Animus k odemknutí nových postav.

Jako lokalita byla tentokrát zvoleno Španělsko, kde se setkáte s odvěkou nemesis – templářským řádem. Ve hře by se však měla vyskytnout možnost se podívat i do Řecka, ve kterém se odehrává nejnovější konzolová a počítačová verze Assassin's Creed. Žánrově má hra představovat kombinaci strategie s RPG prvky. Během hraní je tedy potřeba důkladně promyslet, kdy se vyplatí zvolit přímý útok, a kdy je vhodnější se k nepříteli, jako správný hašašín, potichu připlížit zezadu.

Hra vychází již 21. listopadu a bude zdarma ke stažení pro iOS i Android.

Stáhnout Assassin's Creed Rebellion

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Lukáš
Na glpay mám zatím v předběžné registraci. Těším se.
Jindřich Dvořák
Jindřich Dvořák
"... plíživě připlížit" je boží obrat :-D
Karel
Ta hra je vic jak rok stara( teprve ted se dostava do Evropy) mam nejaky level 30 mozna vic ale je to stale to same dokola.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze