Apple Watch nabírají zpoždění. Dorazí v dubnu, řekl Tim Cook

2

Americký Apple již loni v září představil své první chytré hodinky nazvané jednoduše Watch. Tehdy bylo oznámeno, že se začnou prodávat zkraje roku 2015. Nyní přichází z úst CEO Tima Cooka menší upřesnění zahájení prodeje.

Apple se před několika hodinami pochlubil svými rekordními prodejními výsledky, a při této příležitosti se CEO společnosti Tim Cook krátce zmínil také o zcela novém produktu, kterým jsou chytré hodinky Apple Watch. Ty byly představeny již v září loňského roku a jejich příchod na prodejní pulty je netrpělivě vyhlížen.

Apple Watch

Zpočátku jsme se dozvěděli, že se na trhu objeví na začátku roku 2015. Nyní dochází k mírnému zpoždění. Tim Cook uvedl, že zahájení prodeje proběhne v dubnu 2015. Konkrétnější nicméně nebyl a tak musíme stále čekat například na to, v jakých zemích se Apple Watch objeví nejdříve.

Technické parametry Apple Watch 38 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce38 × 32,4 × 12,6 mm, 40 g, konstrukce: ?, odolnost: ano
DisplejAMOLED, 1,5" (272 × 340 px)
Fotoaparát
ChipsetApple A4,
Paměťvnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ?, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémwatchOS
Akumulátor250 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostleden 2016, 9 300 Kč

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
.....
a zr to nikdo neokomentuje, ze Apple neni schopnej udelat hodinky s ani denni vydrzi :-D to tas jablickarum mrdne a bude se plouzit na letisti nebo v restauraci s nabijeckama u zdi jako to bylo donedavna :-D ale hlavne, ze si na tom budou moc namalovat usmivajici se oblicej :-D hoooolt Apple je Apple :-D
slunicko
Jo vit?moc odborníků to ještě nekomentovalo.Ja bych spíš řekla,že apple nevi přesně kudy se s těma hodinkama vydat.A co do nich vlastně dát.Představily je s Iphonem jen proto,že ostatni je už vyraběly a uvaděly na trh.A oni s holou..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze