Apple vysvětluje kompatibilitu řemínků pro své Watch Ultra

Apple vysvětluje kompatibilitu řemínků pro své Watch Ultra
Fotografie: Apple
  • Na hodinky Watch Ultra lze použít i jiné řemínky
  • Funguje to i naopak
  • Kompatibilita je ale zaručena pouze s většími modely

Dlouho očekávané extrémní hodinky Apple Watch Ultra jsou tady. Pro leckoho může představovat problém jejich cena, nepotěší ani slabá výdrž ve srovnání s konkurencí, která je však vykoupena větší nabídkou funkcí. Pro někoho však může být překážkou to, že hodinky se prozatím prodávají „pouze“ v 9 provedeních. Co když vám ani jedno z nich nevyhovuje? Jaké máte alternativní možnosti? Na to se ptal 9to5mac.com.

Apple na svých stránkách říká, že 45mm řemínky fungují se 42mm, 44mm a 49mm pouzdry. To znamená, že Apple zachoval kompatibilitu řemínků od původních 42mm Apple Watch až po verzi Series 8 nových 49mm Apple Watch Ultra. Pokud jste si však koupili menší řemínky pro 38/40/41mm pouzdra, tyto řemínky kompatibilní nebudou, což je vzhledem k velikosti nových hodinek pochopitelné.

A jde to i opačně. Podle Applu řemínky Trail Loop, Alpine Loop a Ocean Band jsou určeny pro Apple Watch Ultra a nejlépe se hodí k 49mm velikosti pouzdra. Řemínky jsou kompatibilní i s 44mm a 45mm pouzdry. Opět tedy platí, že s většími modely hodinek lze řemínky zaměňovat. Majitelé menších modelů, kteří investovali do nějakého luxusnějšího řemínku, sice mohou být zklamáni, ale celkově je kompatibilita lepší, než se původně předpokládalo.

Apple Watch Ultra

Konstrukce44 × 49 × 14,4 mm, 61,3 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano
DisplejOLED, 1,92" (502 × 410 px)
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
KonektivitaBluetooth: 5.3, LTE, Wi-Fi, NFC
Akumulátor542 mAh, nabíjení: bezdrátové
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze