Apple vydal veřejné beta verze iOS 9 a OS X El Capitan

3

Letošní nové verze systému od Applu si nyní může vyzkoušet také širší veřejnost. Apple totiž vydal veřejnou beta verzi nejen iOS 9, ale také nového systému OS X El Capitan.

iOS 9

V případě iOS 9 se jedná o beta verzi 3, která přináší několik novinek. Například se v ní objevuje nová služba Apple Music, tu si však uživatelé již mohou užívat od verze 8.4, která vyšla nedávno. Další novinky se týkají prozatím spíše kosmetického rázu. Například v galerii se nyní pořízené snímky dělí do složek dle toho, jakým fotoaparátem byly pořízeny. iOS 9 beta 3 si můžete vyzkoušet na všech iPhonech od modelu 4S či iPadech od druhé generace, respektive také na všech iPadech mini.

TIP! iOS 9: první dojmy z nového systému

iOS 9

Podobnou možnost nyní máte také s novým systémem OS X El Capitan. Apple oficiálně oznámil, že se uživatelé mohou přihlásit do bezplatné a veřejné beta verze. Vyzkoušet si tak můžete nové prostředí a funkce systému, který oficiálně a plně hotov dorazí až za několik měsíců.

TIP! OS X El Capitan: první dojmy z nového systému

OS X El Capitan

Zdroje: 9to5mac.com, macnotes.de, beta.apple.com

Diskuze ke článku
Jakub
Proč měnili tu animaci task switcheru? Tahle je jak z Lollipopu.. Navíc je pěkně pomalá.
Marecek


Mám otazku. Nainstaloval jsem si verejnou betu na ipad mini 2 a zajima me, co se stane az  vyda na podzim finalni verzi ios 9. Budu mit moznost updatovat z golden master, nebo musim resetovat ipad a nahrat ios 9 pres itunes (takze ztratim vsechna data)?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze