Apple ukázal MacBook Pro s dotykovým Touch Barem (on-line)

14

Další velkou tiskovou konferenci v poměrně krátké době si naplánoval Apple. V dnešních večerních hodinách však nebude řeč o iPhonech, prostor dostanou MacBooky. Celou keynote můžete tradičně sledovat prostřednictvím živého přenosu.

Apple Logo

Náplní tiskové konference tak zřejmě bude především MacBook Pro, a to ve více velikostních verzích. Očekává se zejména změnu vzhledu, neboť současné modely vlastně vycházejí z designu datujícímu se do roku 2012. Nemusí však zůstat jen u těchto novinek. Jak jsme pro vás shrnuli ve velkém článku, Apple možná ukáže také vylepšený MacBook Air, případně počítač iMac.

Přečtěte si: Apple dnes představí nové počítače. Co můžeme čekat?

Jak sledovat tiskovou konferenci?

Apple již tradičně připravuje přímý přenos a nejinak tomu bude i tentokrát. Jde však vlastní cestou a pro možnost sledování videa, které najdete i v tomto článku, potřebujete mít to správné zařízení či systém. Nejsnadnější to budete mít s produkty Applu. Postačí vám například iPhone, iPad či iPod Touch s iOS 7.0 a novějším. Vše můžete sledovat také na produktech Mac se systémem OS X 10.8.5 či novějším. Přenos bude dostupný také uživatelům Windows 10, avšak pouze v nativním prohlížeči Microsoft Edge. Na závěr doplňme, že přímý přenos začíná v 19:00 hodin středoevropského času.

Videopřenos

Přímý přenos říjnové tiskové konference bude probíhat na těchto stránkách. Jakmile bude přenos k dispozici, najdete jej i v tomto článku. Níže přinášíme také textové shrnutí zásadních událostí a produktů představených na tiskové konferenci.

Diskuze ke článku
Jouza
Prave som na zachode ...sledujte to !!!
Pepik
Tak je 19:20 a stále ani čárka.
hjuik
No to zřejmě "jouza" to "pos***" dementek
anton
zatial perfekt. touch bar je skvela vychytavka, vykon, vaha, dizajn topka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze