Apple představil iPad Air 2 a iPad mini 3: sledovali jsme on-line

Apple minulý měsíc neřekl poslední slovo. Nové iPhony a Apple Watch již dnes doplní další hardware a zřejmě i software. Očekávat můžeme nové iPady a finální verzi OS X Yosemite. Podle mnohých spekulací nás toho ale čeká ještě mnohem více. Sledujte celou tiskovou konferenci on-line pomocí našeho přenosu.

Již dnes v 19 hodin nás čeká tisková konference společnosti Apple, která je již druhou v poměrně krátkém čase. Apple má stále co nabídnout a i nyní je jasné, že nestihne ukázat vše, o čem se mluví. Na co se můžete těšit, jsme pro vás shrnuli v tomto článku. Téměř jistě se dočkáme nových iPadů a OS X Yosemite. Co ale nová řada MacBooků nebo iMaců, Apple TV a mnohé další?

S Apple zařízeními, můžete sledovat videopřenos z tiskové konference přímo na stránkách Apple. Nejen pro ostatní jsme připravili náš klasický textový přenos. Začínáme v 19:00.

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Dobrý Deň. Nemáte prosím zdroj do VLC playeru?
Radek Vlasák
Radek Vlasák
Naposledy upraveno: 16. 10. 2014 19:23
Vždy mi přijde trapné na těch jejich tiskovkách když porovnávají neporovnatelné, jako statistiky rozšíření verzí ios a androidu. Ios je na pár uzavřených zařízení, o které se starají sami, zatímco android doplatil na svou otevřenost a výrobci se vyřádili. Samochvála smrdí a ještě ji nemají opodstatněnou.
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Musím povedať, že OSX vyzerá príkladne. Všetko krásne prepojené, všetko spolu ladí. Kiežby si MS vzal príklad ...
Xwert Is
Xwert Is
Bože to porovnanie OS je absolútne neobjektívne a zavádzajúce až to bije do očí.
Keď už sa chcú porvnávať tak by mali brať do úvahy len zariadenia od Googlu čiže Nexusy a nie komplet všetky android zariadenia pretože ani apple nemá OS na iných ako na svojich produktoch ...proste malo to byť porvnanie produkt a jemu ušitý OS(Apple) vs produkt a jemu ušitý OS(Nexusy)....
Hmm za tú cenu ipadu radšej nexus 9 ....
Inak pekné ale pre mňa nezaujímavé toto možno zaujime niekoho čo má celý dom vybavený produktami Apple od mobilu po TV ale keďže ja nemám nič tak to beriem ako info že je vo svete IT zase niečo nové a ide sa dalej :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze