Apple představil čistící hadřík, který vám vytře zrak... a také displej MacBooku

2
Apple představil čistící hadřík, který vám vytře zrak... a také displej MacBooku
Fotografie: Apple
  • Čistící hadřík stojí „prémiových“ 590 Kč
  • Apple neuvádí rozměry, ale slibuje skvělou kompatibilitu

Včerejší tiskovka společnosti Apple odhalila kromě tří nových barevných provedení HomePodu mini, třetí generace AirPods a hlavně nových MacBooků Pro s ještě výkonnějšími čipsety M1 Pro a M1 Max také jeden nenápadný produkt, který se rovněž objevil na stránkách apple.com.

Čistící hadřík od Applu zdobí logo výrobce. Jestlipak v balení najdeme i nálepku s jablíčkem?

Zdá se totiž, že se cupertinský gigant pustil nejen do výroby elektroniky, ale také čistících hadříků a kdo ví, v budoucnu se třeba dočkáme i detergentů pečlivě vyvinutých přímo pro zařízení Apple. V popisu čistícího hadříku konkrétně stojí napsáno: „Měkkým čisticím hadříkem z neabrazivního materiálu bezpečně a účinně očistíš jakýkoli displej Apple včetně skla s nanotexturou.

Uživatelé, kteří z nějakého důvodu prahnou po tom vlastnit a používat co nejvíc produktů Apple, si tak mohou čistící hadřík předobjednat s dopravou zdarma a předpokládaným doručením v průběhu 27. října až 1. listopadu. Za cenu 590 Kč, která je pravděpodobně desetinásobně vyšší, než za kterou byste obdobný čistící hadřík zakoupili kdekoliv jinde, však zamrzí, že Apple neuvádí alespoň rozměry hadříku. Na druhou stranu je chvályhodné, že je (jak se můžete dočíst v sekci Kompatibilita na apple.com) tento hadřík kompatibilní takřka se všemi „novodobějšími“ produkty Apple včetně iPhonu SE první generace, MacBooku Pro z roku 2015 nebo úplně prvních hodinek Apple Watch s 1,5" displejem.

Diskuze ke článku
Jaroslav Hronek
Jaroslav Hronek
Je to Aple a zloděj v jedné osobě. To už dneska ví i malé děti
Stefan Spisak
Stefan Spisak
Naposledy upraveno: 20. 10. 2021 09:00
Prečo?
Ukradli vám tie peniaze?
Alebo vás s pištoľou pri hlave nútia kúpiť si tú handričku?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze