Nová generace legendárních sluchátek AirPods láká na špičkový zvuk a MagSafe

1
Nová generace legendárních sluchátek AirPods láká na špičkový zvuk a MagSafe
Fotografie: Apple
  • Celková výdrž činí až 30 hodin poslechu
  • Sluchátka lze nabíjet skrze MagSafe
  • Vylepšen byl tvar pro kvalitnější poslech

Regulérní třetí generace AirPods je vybavena ovládáním v podobě senzorů reagujících na tlak, ale také jsou odolná vůči potu i dešti (IPX4). V Applu se ale také zamysleli nad tím, jak uživatelům s různými tvary uší poskytnout co nejlepší zážitek z poslechu. Z tohoto důvodu byl upraven design sluchátek, která mají znít lépe, ale také připravili tzv. Adaptive EQ. Pomocí adaptivního ekvalizéru mají sluchátka reprodukovat hudbu přesně tak, jak to zamýšlel hudební interpret. V neposlední řadě je potřeba zmínit podporu prostorového zvuku Spatial Audio, stejně jako Dolby Atmos.

Potěší také velmi dlouhá výdrž, kdy na jedno nabití samotných sluchátek budete moci poslouchat až 6 hodin v kuse. Pokud by vám došla energie, je k dispozici rychlé nabíjení. Za pouhých 5 minut lze získat až jednu hodinu poslechu. Celkově se tak podle Applu můžeme těšit až na 30 hodin poslechu (při přehrávání hudby), vezmeme-li v potaz baterii v samotných sluchátkách i ochranném pouzdru, které můžete nabít skrze MagSafe konektor.

Pokud vás Apple AirPods (třetí generace) zaujala, budete si je moci předobjednat již od dnešního dne s dostupností od úterý 26. října. Novinku si výrobce cení na 4 990 Kč včetně DPH (v USA 179 dolarů). Stávající (druhá) generace AirPods se má i nadále prodávat za 3 790 Kč (na americkém trhu za 129 dolarů).

Apple AirPods třetí generace
Diskuze ke článku
Jan Honcka Prokop
Jan Honcka Prokop
Nevidím moc důvod (tak max pokud někdo nesnese špunty) jít do tohodle místo airpods pro první generace, který stojí +- stejný peníze

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze